acasadipia

Alla inlägg under maj 2012

Av Pia - 10 maj 2012 07:27

I natt märkdes det att det hade regnat. Jag sov hela naten utan att hosta, och det är första gången sedan denna pollen invention började. JAg fick sovmorgon oxå sov till halvsju. Men är jag piggare för det? Nä inte jag inte lika trött ändå.


Joakim fick ju en boll på hakan. Nu klagar han på att det gör ont i tänderna så han kaninte äta något hårt. Har kollat dem han påstår att glipan mellan framtänderna är större, men jag kan inte se det. Men han verkar pigg ändå så det får bli dagis idag.


Nu kom min lilla kille och vill att jag ska byta blöja på honom för han har j tvåan. Längtar tills han blir blöjfri.


Så ha en bra dag

Av Pia - 9 maj 2012 20:51

Vad ska man säga om fotbollskolan. Själv tycket jag att vädret var emot oss det regnade och stormade. Men jag tyckte Joakim stod ut bra. Till slut så satte jag på honom regnkappan. Jag tror han tyckte det var roligt de första 45 minuter av de 60 minuterna. Det kom en hög boll som han tänkt ta på bröstet men den hamnade på hakan, eftersom dragkedjan var mellan bollen och hakan fick han en litet mini jack där, men det var då tårarna kom och han vägrade att göra något mer. Jag försökte uppmuntra honom att fortsätta men nä det gick inte. Så vi stod och titta på de sista 15 minuterna.

Joakim var ju lite rolig under träningen han skulle vara duktig och göra som tränaren sa hela tiden så när de små killarna som gjorde lite som de ville så tog de för sig mera än vad Joakim gjorde. Jag hoppas han testar en gång till innan han betämmer sig. Jag tror han kan tycka detta är roligt. Min lilla go gubbe vill han inte så behöver han inte. När vi kom hem fick jag en välbehövlig kopp te och eftersom vi åt så tidigt i dag så fick jag ta en smörgås oxå mums.


I morgon får jag lite sovmorgon. Ska till dagis på utveckligssamtal om David. Jag frågade honom om det var något han ville jag skulle säga. Då tittade han allvarligt på mig och sa att jag skulle meddela att han tycker om springcyklar. Så det ska jag göra. Han är i en så gullig ålder just nu han vill kramars och kela hur mycket som helst och sedan ropar han på mig bara för att säga att han tycker om mig. Men blir nästa tårögd när man hör det. Så mycket kärlek det finns i denna lilla kropp som han måste visa. Jag bara älskar det och njuter så länge det vara. Det kommer väl sen en period då man kanppt får klappa på honom och han tycker det mesta med mig är skämigt.


Nä nu är det dags att fortsätta med broderiet.


God natt.

Av Pia - 9 maj 2012 12:46

Nu är jag mätt och trött efter lunch och Pilates. Skulle vilja ta en nap men kan tyvärr inte det. Det är bara att jobba på nu.


  

Av Pia - 9 maj 2012 07:45

I dag slumrade jag hela vägen till jobbet. Har haft en halskliande natt så har legat och hostat halv natten. Så när det var dags att gå upp ville jag verkligen inte det. Maken säger att det ska bli regn i eftermiddag hoppas nästan på det bara det är uppehåll när vi är på fotbolls skolan så är det ok med regn.


Ha en trevlig dag!

Av Pia - 8 maj 2012 20:52

Det är roligt att brodera. Särskilt när man syr efterstyngnen och ser hur det blir. Se själva.


Innan efterstyngn

 

Efter med eftersygn

 

Jag kom inte ut i dag heller men det känns inte så farligt nu när jag cyklade efter lunchen. Har hängt tvätt och kört in bilen i garaget istället. Okej då lite korsord och sytt lite broderi oxå.


I morgon är det den första fotbollsskola för Joakim. Kul tycker han, men jag börjar tveka för det är ju inte bara att åka dit och titta på när han tränar med de andra klubben tycker att föräldrarna ska hjälpa till med en hel del. Vad jag har förstås så när barnen har gått med i en klubb så får föräldrarna inte bara betala en avgift utan även jobb som tusan. Tänk om man inte orkar göra det för utom hem och jobb men vill vara snäll mot sitt barn som vill spela fotboll eller något annat. Måste man ställa upp eller kommer alla andra föräldrar titta sett på en om man inte gör det. Nä jag ska väl inte måla fan på väggen innan det har börjat. Hoppas bara att det inte blir för stora krav på en bara för Joakim vill spela fotboll. Hoppas han får roligt i allafall det är ju det viktigaste.



Av Pia - 8 maj 2012 14:00

Nu har jag tagit ett pass med motioncykel.   

Av Pia - 8 maj 2012 08:04

Jag märker att jag mår bättre för jag hinner med mera på morgonen innan jag ska iväg. Som i dag t.ex hann jag duscha, plocka ur och i diskmaskinen, ladda en maskin tvätt och det vanliga att ta på barnen kläder samt lämna dem på dagis och vara på jobbet kl 08.00 Tycker det är ganska mycket gjort på morgonen. I dag efter lunch ska jag ett en tur med motionscykel på jobbets gym. Vi hörs och ses!

Av Pia - 7 maj 2012 20:39

Under eftermiddagen fick jag en himla huvudvärk, den sitter i forfarande. Så det blev ingen promenad i kväll som jag hade tänkt.

Har gjort fruktsallad fö veckan. Har fryst ner dem potionsvis så tar jag med dem till jobbet och har dem till mellis på eftermiddagen istället för smörgåsen som jag brukade ta.


Idag var det inte lätt att lägga barnen. David vägrade sova innan jag hade kommit och gossa med honom. Problemet i dag var att jag skulle natta Joakim och läsa saga innan jag kunde komma till honom. Men när jag hade kommit så somnade han efter fem sekunder. Joakim håll på ett tag innan han somnade han oxå.


Nä nu vill jag brodera lite innan jag ska lägga mig. Så god natt så hörs vi i morgon.


Kram

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards