acasadipia

Alla inlägg den 28 maj 2012

Av Pia - 28 maj 2012 21:16

Jag är tydligen inne i en period då jag gärna skulle vilja vara hemma. Men jag vet om jag skulle vara hemma skulle jag vilja gå till jobbet. JAg är alltså inne i perioden göra det jag inte får gör typ. Eller så har latheten tagit över mig. För jag har inte lyckas ta mig ut och motionerat i dag. Men måste ge mig beröm ändå, har varit jätte sugen hela kvällen men har bara druckit en kopp te eftermiddagen. Något positivt i alla fall.


Har suttit och brodera och upptäckt att jag har gjort fel så jag måste sprätta en massa. Har lagt ner det för tillfälligt i kväll. Får ta tag i det i morgon.


Himmla vad kallt det har blivit. Håller på att vänjer pelagonerna för utevädret. Så det är en himmla bärande krukor fram och tillbaka. Ut på balkongen på morgon och in igen på kvällen. Men jag gör det bara med de små pelagonerna de stora får vara ute men stå på soffan under tak och nära väggen, så jag tror de klarar det.


I morgon är det en ny dag och jag hoppas att jag är piggare då och tar tag med motionen igen. Jag vågar inte ställa mig på vågen och kolla om jag har gått upp eller ner. Nästa gång jag ska till friskvårdskonsulet på jobbet är den 5 juni och då hoppas jag på att jag chockar henne med att ha gått ner en massa kilo sedan jag var hos henne sist. SÅ nu är det bara att ta sig i kragen och kämpa på så jag kan skaffa mobilen innan midsommar.


Sov gott!!

Av Pia - 28 maj 2012 13:47

Måste bara ta en paus i jobbet och berätta att jag är så himmla trött i dag att ögenlocken nästan faller i hop av sig själv medans jag jobbar. Har hört att ju äldre man blir ju mer känslig blir man av väderomslag. Så jag kanske är så här trött pga väderomslaget. Hoppas jag håller mig vaken tills jag ska gå hem coh hämta barnen.


Gäsp på er!!!  

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards