acasadipia

Alla inlägg den 20 maj 2012

Av Pia - 20 maj 2012 20:28

Nu äe det ordning här igen. Leksaker överrallt och barn som blir arga när inte leksaken gör som han vill eller om brosan inte gör som man vill. Fullfart igen alltså. Det har varit underbart skönt att vara själv. Men det är underbart att ha familjen hemma igen.


Under eftermiddagen sydde jag överdarag till barnens stolar med flistyg som hade blivit över. Så nu sitter de skönt.

 

Har nu på kvällen virkat lite oxå. Ett ben, bakplutt och ett horn (det ska var två pluttar på hornen innan de är helt klara)

 

Har gjort veckans fruktsallad. Fryst in fyra smålådor och en i kylskåpet.

Den här boken ska jag börja med nu den är skriven av Mats Strandberg och Sara Berkmark Elfgren och heter "Cirkeln" Det är den första fantasyboken i en trilogin.

 

Sov gott!

Av Pia - 20 maj 2012 10:06

Det märks att närmar sig 40. Tål inte ens att dela en flaska vin med väninnan för att känna sig bakis dagen efter. Det kanske inte har med ålder att göra utan att jag har inte drukit en droppe sedan påskas. Så det kanske beror på att jag är ovan.


I går innan jag fick besök så kom jag i väg på min cykeltur. Jag tror jag cyklade runt hela Märsta och det tog drygt en timme. När jag kom hem så fixade jag Joakims byxor. Han hade fått hål på ena knät och när jag frågade hur lappen skulle se ut så ville han ha ett hjärta. Så det fick han. Den blev riktigt fin.

 

Fortsatte hela eftermiddagen att spela på gramofonen. Hittade en del riktigt typiska glamrock skiver. Det konstiga med är att även fast men inte har hör dessa skivor på jag vet inte när, så kan man texterna när man hör låten. Helt otroligt. Efter som familjen är på väg hem och beställt korv med bröd till lunch så måste jag cykla ner till affären och köpa det. Själv så tar jag nog blodpudding och sparris. .


Vi hörs senare!!

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards