acasadipia

Alla inlägg den 4 maj 2012

Av Pia - 4 maj 2012 21:20

Det blev ingen promis vid lunch. Borde kanske men jag började plantera om de sista blommorna. Så nu har alla blommor som behövde ny jord fått det. Har faktisk även plantera om orkidéerna oxå. Vi får hoppas att de tyckte det var bra och börja växa till sig.


Har annars haft mitt spa med inpackning och peeling av kropp och ansikte. Det var jätte skönt att pyssla om sig så. Tyvärr var det länge sedan. Har löst en del korsord. Jag är lite smart för jag har köpt korsors tidning för nybörjare och då klarar men korsorden och då mår ens ego riktigt bra. Jag vet att dem är lätta men ändå. Vad är inte mer frustrerande att sitta med ett kors ord och man bara kan ett eller två ord. Är det då inte mycket bättre att göra ett lättare där man kan allt.


Vi har inget planerat denna helg och det känns skönt. Kanske att kusin Oliver kommer över och målar sin ballong. Det ska bli spännande och se var de ska hitta på med dem. Själv har jag ingen aning vad de ska bli. Peter hade förslag att man skulle dela dem så de blir två masker av dem. Vi får se vad de gör.


Det känns lite tomt nu när lapptäcket är färdigt. Det känns alltid så när större projekt är klara. Det blir liksom ett vakum innan man hitta på något nytt.


Ha en mysig fredagskväll.


Av Pia - 4 maj 2012 09:11

I dag är jag hemma och tar hand om mig själv. Började dagen med att lämna barnen på dagis och sedan ta en femtio-minuters promenad i rask takt. Redan efter den så känner man sig starkare. Sitter nu och dricker te och har kollat av FB.


Ska försöka ta en sväng till efter lunchen. Solen lyser hoppas den forsäter med det. Annars så tänkte jag pyssla i hemmet och pyssla med mig själv så som ett härlig dusch med lite spa kanske. Har tyvärr inget barkar annars hade jag nog tagit mig ett bad.


Tänk positivt. (försöker muntre upp mig själv)



Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards