acasadipia

Alla inlägg den 18 maj 2012

Av Pia - 18 maj 2012 16:21

I dag vaknade jag vi halv åtta. Gick upp och njöt av en god frukost och satte mig framför TV och virkade lite på Älgen jag håller på med. Blev klar med kroppen. Nu är det bara två armar, två ben, två horn, fyra pluttar till hornen samt en bakplutt innan den är färdig.

 

När jag hade virkat färdig satte jag i gång med att måla soffan en andra gång. Den blev jätte fin tycker jag. Jag har även gjort klart sittsen. Och den blev oxå jätte fin. Så tänk er in när soffan har torkat oägga på sittsen vad snygg soffan kommer att bli. Var i väg till sy affären och köpte mera fyllning till sittsen så nu är det mjukare om baken när man sätter sig i den.

   

Jag tog ingen morgon promenad i morse det regnade och jag satte mig inte heller på cykel för jag årkade inte. Men jag har cyklat till centrum och coop en gång. Sedan tor klammern till häftpistolen slut så jag cyklade till Coop en gång till. Så jag har inte suttit på min bak hela dagen. Har funderingar på att ta en promis efter middagen oxå. Solen skiner och det är skönt ute. Meddelar senare om jag gjorde det.


När jag var ner vid centrum så var jag på systemet och köpte lite vin tills i morgon då jag får främmande. Köpte lite brieost och digistivekex på coop oxå. Vi kommer att få hel mysigt i morgon.


i morgon ska jag förutom att motionera även städa lägenheten oxå, så jag känner mig fri på söndag då jag tänkte ta mitt hemma spa och vara riktigt utvilad när maken och gokorvarna kommer hem.


Ha en trevlig fredagskväll.



Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards