acasadipia

Alla inlägg den 9 maj 2012

Av Pia - 9 maj 2012 20:51

Vad ska man säga om fotbollskolan. Själv tycket jag att vädret var emot oss det regnade och stormade. Men jag tyckte Joakim stod ut bra. Till slut så satte jag på honom regnkappan. Jag tror han tyckte det var roligt de första 45 minuter av de 60 minuterna. Det kom en hög boll som han tänkt ta på bröstet men den hamnade på hakan, eftersom dragkedjan var mellan bollen och hakan fick han en litet mini jack där, men det var då tårarna kom och han vägrade att göra något mer. Jag försökte uppmuntra honom att fortsätta men nä det gick inte. Så vi stod och titta på de sista 15 minuterna.

Joakim var ju lite rolig under träningen han skulle vara duktig och göra som tränaren sa hela tiden så när de små killarna som gjorde lite som de ville så tog de för sig mera än vad Joakim gjorde. Jag hoppas han testar en gång till innan han betämmer sig. Jag tror han kan tycka detta är roligt. Min lilla go gubbe vill han inte så behöver han inte. När vi kom hem fick jag en välbehövlig kopp te och eftersom vi åt så tidigt i dag så fick jag ta en smörgås oxå mums.


I morgon får jag lite sovmorgon. Ska till dagis på utveckligssamtal om David. Jag frågade honom om det var något han ville jag skulle säga. Då tittade han allvarligt på mig och sa att jag skulle meddela att han tycker om springcyklar. Så det ska jag göra. Han är i en så gullig ålder just nu han vill kramars och kela hur mycket som helst och sedan ropar han på mig bara för att säga att han tycker om mig. Men blir nästa tårögd när man hör det. Så mycket kärlek det finns i denna lilla kropp som han måste visa. Jag bara älskar det och njuter så länge det vara. Det kommer väl sen en period då man kanppt får klappa på honom och han tycker det mesta med mig är skämigt.


Nä nu är det dags att fortsätta med broderiet.


God natt.

Av Pia - 9 maj 2012 12:46

Nu är jag mätt och trött efter lunch och Pilates. Skulle vilja ta en nap men kan tyvärr inte det. Det är bara att jobba på nu.


  

Av Pia - 9 maj 2012 07:45

I dag slumrade jag hela vägen till jobbet. Har haft en halskliande natt så har legat och hostat halv natten. Så när det var dags att gå upp ville jag verkligen inte det. Maken säger att det ska bli regn i eftermiddag hoppas nästan på det bara det är uppehåll när vi är på fotbolls skolan så är det ok med regn.


Ha en trevlig dag!

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards