acasadipia

Alla inlägg den 13 maj 2012

Av Pia - 13 maj 2012 17:07

Dag började med att David väckte mig kl 06.00 Joakim var redan vaken och låg och tittade på TV i sitt rum. Satte på Smurffilmen till David gick sedan och la mig i soffan. Tänkte att jag kunde slumra lite medan sötnosarna tittade på TV. Men har jag vaknat så har jag, tog i stället fram min bok och läsde. Till 07.00 hade jag lungt och skönt sedan hade de tröttnat på TV och kom och lekte i vardagsrummet istället. stod ut en stund innan jag sa nu går vi och äter frukost. David ville men Joakim skulle vänta att äta tills pappa kom upp. Efter frukost kunde jag sätta mig en stund till med boken medan de lekte med sina bilar på vardagsrumsbordet och där i mellan gick på toa femtongånger på en kvart. David tyckte han var stor nu så han behövde ingen blöja så han sprang på toa hela tiden för det ör ju så spännande att kissa i toalettstolen. Men jag lyckades läsa ut min bok innan Peter kom upp vid åtta. Då tog jag på mig träningskläderna och gick på en promenad på ca en timme. Det är så himmla skönt att gå på morgon hela dagen blir positiv efter en sådan start.


Vi grillade korv som lunch, bjöd in min kompis med familj oxå. Det är riktigt trevligt att få göra något spontant som att ringa samma dag och fråga om de ska komma över och grilla korv till lunch. Vi hann ju vara ute en stund innan lunch och då började jag med en ny älg. Har gjort en mule (den lilla) och början på kropp/huvud.

 

Satt en stund till efter besöket hade gått så barnen fick vara ute nu när det är fint väder.


I går sydde jag ett var till en gamal spjälsängs madrass. Barnen ska få ha den och leka med, de bygger ju så många kojor och vill ha sängplatser i kojorna.

   

När Peter och Joakim var och simmade för sista gången så tog jag med David på en cykel tur. Vi har ute i nästan 50 minuter. David somnade på slutet och ville inte gå när vi kom hem, fick lov att bära upp honom för trapporna. Så i dag blev det två motionsturer.


Nu har Peter och Joakim kommit hem. Joakim fick diplom för han varit så duktig med simmningen. (Alla som hade varit med fick diplom). Peter håller nu på att laga mat och jag vet inte riktigt vad Joakim gör men David tittar på Smurfarna.


  


Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards