acasadipia

Alla inlägg den 12 januari 2012

Av Pia - 12 januari 2012 12:30

I morse kom jag upp trettio minuter efter det klockan ringde första gången, så det blev lite stressigare än vanligt men det gick. Joakim var så trött så jag fick lov att klä honom och sen när vi skulle sätta på oss ytterkläderna så gick han till sängen igen. Till slut kom vi i väg. Har bojkottat vagnen tycker att mina killar är stora nog att gå själva till dagis. Vilket väder det är. Joakim frågade mig varför det inte snöar när det är vinter. Han tycker inte om när det regnar man kan ju inte åka stjärtlapp i snöhögarna. När vi kom till dagis fem minuter innan de öppnade så hade ingen kommit dit och då fick jag lite panik, men efter någon minut så kom en fröken hon hade läst fel på schemat (de har ändrat schemat tydligen). Så hon hade lite stressigt när jag lämnade barnen med barnen var glada i allafall. Mina killar verkar tycka att det bästa dagarna är då de kommer först och går sisst hem. för då får de hela dagis och en fröken för sig själva. Mina små tokstolar.


På väg till pendeln så kom jag på att jag jobbmobilen på laddning, så det var bara att traska hem och hämta den. Det gjorde att jag missade mitt vanliga tåg medn en halv sekund. Såg alltså när det gick. Så jag kom en kvart senar till jobbet. helt ok för de flesta kommer ändå inte förrän vid nio. När jag skulle ta morgonteet och min surdegsfralla. vad hände då, jo jag tappade allt i golvet på väg till mitt rum. Så det var bara att börja torka upp all te. Som tur var så gick inte min kopp sönder och frallan blev inte smutsig.


En anna tokig sak som hände vid lunch var att när jag skulle vattna mina blommor så skvimpade jag förståss ut en massa vatten. Jag ska nog inte hålla i någt finporslin i dag.


Hörs!

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards