acasadipia

Alla inlägg den 29 januari 2012

Av Pia - 29 januari 2012 20:01

Vaknade med ryggont i dag. Men har skjutit det åt sidan hela dagen faktiskt. Så istället faör att gå och oja mig så har jag röjt, damsugit och moppat (David Hjälpte mig med moppningen) av hela lägenhet. Sedan fortsatte jag bara i farten och bytte gardiner i vardagsrummet så nu har julgardinerna åkt ner där. Nu har jag bara sovrummet kvar.


Jag har även strykigt all stryktvätt inklusive Peters kragar på hans pikétröjor. Fär se om han kometerar det eller fall inte märker det. Tre maskiner tvätt har oxå blivir av. Lika många har blivit hängda.


Jag hämtade andan en stund i eftermiddags och gjorde klart mammas halsduk. Så när jag är färdig här ska jag börja med en rosa hund med svarta prickar på till Joakim. Han har själv bestämt färgen. Själv är jag inte så förtjust i rosa skulle nog ha valt en annan färg.


Medans Peter och Joakim var på simskolan och David satt och tittade på Bolibompa så cyklade jag mina 30 minuter. Jag fick inte cykla i sovrummet där vi har cykeln för David så jag fick lov att släpa ut den till vardagsrummet och sitta och titta på tv med honom samtidigt och sedan släpa tillbaka den.


Så nu ska jag oja mig lite (eller mycket) fy fan vad jag har ont i ryggen först och frömst sedan känns det som armarna är spännda bågar som snart ska fyras av. Axlarna värker oxå. Sedan så äe det en underlig känsla i alla muskler. Så nu har jag ojat mig lite. Nu ska jag vara tyst ett tag. Men jag känner mig skit duktig att jag har gjort så mycket i dag fast jag mår så här. Jag ska försöka att inte känna efter hur jag mår utan acceptera att det inte är 100 procentit just nu och köra på i min tackt.


Denna helg har det inte blivit något bakande. Det beror dels på att jag inte haft lust men oxå att dett finns en massa bröd i frysen fortfarande. Så ni som gillar se mitt bakande få hålla er till tåls tills nästa helg.


Ha det så bra och sov gott.

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards