acasadipia

Alla inlägg den 19 januari 2012

Av Pia - 19 januari 2012 18:18

Hejsan! har haft lite förlite energi för att skriva. den energi jag har haft i veckan har jaf försökt använda till vardagssysslorna och handarbete.

 

Vad tror ni detta ska bli?  

Efter helgen får ni se vad det blev! Spännande va?


Har börjat med en ny bok  "I skuggan av värmen" av Lotta Thell den bygger på en sann historia. Har läst ca 85 sidor verkar riktigt bra. Jag är förtjust i böcker som bygger på sanna historer. Man får mer förståelse för livet, och inser att man har det ganska bra egentligen.


Håller på att virka Davids vovve. i kväll hoppas jag att jag hinner med öronen och nosen då är det bara att sy i hopp den. Efter vovven så har jag ju lovat en pirat så jag får plocka med mig garn och sånt till den nu när vi åker till Eskilstuna i helgen. Har även fått en betällning på en tax. Vad kul det är när man har projekt på gång. 


I måndags och tisdag så var jag duktig och cyklade i 30 minuter. Nu har jag varit lite lat och inte orkat satt mig på cykeln. Men jag har ju tre dagar till på mig att få till minst en cykel tur. Mamma och pappa har ju en motionscykel så jag kan ju låna den i helgen.


I helgen blir det ingen surdegsbak utan jag får endast mata dem. Lite tråkigt. Men man kan ju inte baka jämt även fast det är roligt. Det är ju mest jag som äter brödet. Jag har börjat med något nytt när det gäller min jakt på att gå ner i vikt. När jag tar en smörgås så får jag inte ta något pålägg på om jag tar smör. Jag tycker inte om macka utan smör så det blir mackor med bara smör. Sedan försöker jag fortfarande med att inte äta efter middagen men det går så där. Det är så mysigt att ta en  macka när barnen har gott och lagt sig. Jag har i allafall hållt mig i från alkoholen alltid något. 


När nu snusar David jätte högt i soffan det är dags och bära in honom i sängen.  Sedan få min stora kille i säng oxå.


God natt sov sött! 




Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards