acasadipia

Alla inlägg under juni 2012

Av Pia - 19 juni 2012 20:42

I dag var vi på en trevlig sommarlunch med jobbet på Ulla winbladh. Maten var kanon. Jag tog toast med skagenröra till förrätt, Rödtunga med handskaladeräkor till huvudrätt och vitpersika med hallonsorbe och vanlijglas och maräng. Vi hade ätit upp vid halv fyra tiden så jag har bara tagit en macka och te nu på kvällen.


Sitter i köket för peter har börjat först ha söner skyddet under tvåsitts soffan för att se om han kunde fylla på stoppning där sedan när det inte gick så har han börjat möblerat om vardagsrummet. Som sagt jag tog dator och flyttade mig till köket så får han hålla på bäst han vill. Får kanske göra om om jag inte är nöjd.


Hoppas på att få sova i natt har hämtat ut hostmedicin på apoteket. håll tummarna. Handlederna har värkt ganska intensivt i dag. fingrarna har varit mera domnade än vanligt men om jag får sova så blir nog det oxå lite bättre.


God natt!!

Av Pia - 19 juni 2012 08:01

Nu har jag hostat mig igenom ett antal nätter kroppen börjar kännas mör efter för lite sömn. Men sitter på jobbet och hoppas man gör saker rätt i dimman av trötthet.


Jag och kollegorna ska på sommarlunch i dag på Ulla Winbladh på djurgården. eftersom det blir en sen lunch så har jag sett till att ha en ordentlig mellan mål nu på förmiddagen så jag inte hungrar i hjäl innan lunchen.


  

Av Pia - 18 juni 2012 15:33

Nu har jag åk genom halv stockholm känns det som. De undersökte handlederna och sedan sa de att de ville ha mer undersökningar av den så det blir röntgen och så ska de kolla nervbanorna. Så nu får jag vänta på kallelse till dessa ställen. Det kommer att vara på håll. och efter detta så ska jag tillbaka till täby och då får jag väl veta vad det kan vara för fel och om de kan göra något åt det. Jag försöker se positivt på det man är i karusellen nu och de tar mig på allvar. sedan får man ju hoppas att semestrarna inte skjuter på detta allt för långt fram i tiden.


När jag kom hem så stupade jag i säng och sov i en och halv timme. Jag ju inte fått sova pga av hostan de senaste nätterna. hoppas på bättring.


  

Av Pia - 18 juni 2012 07:54

Sitter här och väntar på att det ska bli dax att börja resan till Täby. Det är där handkirurgen finns. dit resan verkar ok. hoppar av i sollentuna tar bussen till täby. kommer troligen för tidigt dit men det är bättre än att komma försent. Hem verkar det som jag får åka Roslandsbanan eller vad den heter till möby och ta en buss till helenelund och där hoppa på pendeln till mäsrst litte bökigare men har ingen tid att passa på hemvägen.


När jag kommer hem ska jag tilla på intstruktions-cd till min nya maskin och kanske hinner jag testa den innan jag går och hämtar gokorvarna på dagis. Bland de första jag ska göra är ett skyddande huv till maskinen. Tänkte kolla vad jag har för tyger och bara sy i hop något. Kommer bilder på min verk sen som vanligt.


ha en bra dag!

Av Pia - 17 juni 2012 21:40

Eftersom mamma och pappa inte kunde komma pågrund av att pappa låg på sjukhuset så åkte vi över dagen ner till Eskilstuna till dem. Vi hade lite tur oxå. Pappa blev utskriven och så vi kunde umgås med honom oxå. Mamma lyckades ändra biljetten till Gotland till tisdag istället för i dag kväll. Så allt kommer nog bli bra nu.


JAg fick ett jättte fint paket av mapa, make och barn samt svärföräldrar. Eftersom det var mamma som hade införskaffat den så var vi ju tvungna att åka och hämta den. Jag fick det jag hade önskat mig allra högst en Overlock- maskin. Mamma hade köpt den inna jul och har kunnat hålla tyst om det i halvår, och inte nog med det har hon lyckas få mig att tro att jag inte skulle få någon Overlock. Jag är riktigt stolt över henne. Hon måste ha varit nära att för säga sig i bland om jag känner henne rätt. De hade som tur var inte sagt vad de hade köpt till barnen så de kunde inte för säga sig heller. De visst bara att mormor hade ett paket till mamma. Rasmus hade varit duktig oxå. Han hade köpt tråd till maskinen, men om jag ska vara ärlig så tror jag att det var matte som hade köpt dem i hans namn.

 

på vägen hem köpte vi svenska jordgubbar för 25 kr liten. Mums.

 

Börjar bli nervös för morgondagen då jag ska på ett första besök hos en handkirug. HAn/Hon ska undersöka mina handleder och se vad de kan göra åt dem. Det jag är mest rädd för att de ska säga att jag har fått något kronisk och måste lära mig att leva med detta. Så håll tummarna att de kan hjälpa mig att få bort värken.


Nu är Festen över och vardagen kommer igen. Dax att börja vara sund och börja röra på sig igen så jag får min samrtphone snart.


Ha en trevlig kväll

Av Pia - 16 juni 2012 15:42

Bilder får tala om hur festen blev   


                                                             


TAck alla vänner för en trevlig fest!

Av Pia - 15 juni 2012 12:21

Nu sitter jag och äter min doggybag från i går. Uppvärmda strips är ingen höjdare.


Har damsugit hela lägenheten och satt en deg för ett roligt bröd i långpanna. Kommer bilder på den senare. Hade glömt bort att jag skulle baka oxå. Men nu är jagi fas igen. jag vilka dukar som ska vara vilket bord så det är bara att stycka dem efter maten. piffet som jag inte hinner innan jag hämtar barnen hinner jag göra efter bonusbarnen har gått hem.


Jag tycker det ska bli jätte kul med festen men för ett år sedan såg jag framför mig en jätte fest. Men hälssan får gå föra jättefester. Jag får kurera mig så kan jag ha en stor fest när jag fyller femtio. Man måste ju ha något att se fram emot.


Dax att fortsätta Vi hörs!!!!!!

Av Pia - 15 juni 2012 10:30

SItter här och dricker mitt te i godan ro och försköer inte t'äänka på allt jag ska göra innan jag hämtar barnen på dagis. Ska även ha medmig två bonusbarn från dagis. Det ska få äta mellis och leka på gården någon timme och jag ska ta det lungt med en bok. Kommer i alla fall ha någon timme på mig att göra mig vacker för kvällen. Jag hoppas att jag kommer i håg och tar en massa bilder som jag kan vissa på bloggen. För er som kommer att vara med jag kommer inte ta med några osmakliga bilder, så ni behöver inte vara oroliga.


Hann röja lite innan barnen lämnades på dagis. Ja jag vet jag envisar att kalla förskolan för dagis jag tycker faktiskt att det är så att Joakim kommer att börja förskolan nu i höst och David fortsätter på dagis två år till. Men när man pratar med fröknarna på dagis är jag noga att säga förskolan så de inte blir ledsna. tillbaka till vad jag ska göra . Jo snart ska jag ta fram linnedukarna och se vilka som passar sedan ställa mig och stryka dem. Mamma har lärt mig en fifi sätta att styka stora dukar så det är inte så krångligt. Sen kommer det roliga dukningen och plaseringen av gästerna.  Lite damsugning blir det väl oxå.


Sitter och tänker på min pappa. Han har det inte lätt med alla sina operationer. I förrgår skulle han in och göra en enkel operation utan att sövas, men det blev en fem timmars lång operation med sövning. Efter det så har han inte fått träffa någon doktor som talar om hur det är så han ligger där och blir bara mer och mer deppig. Han börjar ge upp det här nu. Jag tycker att han har varit otrolig som har orkat åka in tre gånger i veckan på dialys året om och på det ett antal operationer. och för varje operation så tar det längre och längre tid för kroppen att läka såren. Om han behövde bli straffad så har han blivit det tio gånger om. Vet inte om du orkar läsa detta pappa men du har kämpat som bara den och jag tycker du är en bra människa även fast det fins dem som tycker annat. Kram på dig och krya på dig.


Nä nu ska jag tänka på min fest för det vill pappa att jag ska göra så nu är teet slut så nu är det dax att sätta fart.


Kram på er alla

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards