acasadipia

Alla inlägg den 25 juni 2012

Av Pia - 25 juni 2012 22:07

Även fast lill killen är hemma för ögoninflamation som förövrigt har lagt sig, så har jag trännat riktigt bra i dag. Två 30-minuters pass på motionscykel och en promenad på ca 45 min men en kompis. Känner mig riktigt nöjd. Jag har även varit duktigt när det gäller maten . har hållit mig till de måltiderna jag ska och har inte ätit något onyttigt. Det känns lite som jag är på gång igen. Var snälla och håll tummarna att jag är på rätt väg.


I morgon ska det oxå bli två pass på motionscykel sedan på kvällen blir det nog en tur på cykel runt i märsta. Funderar på att skaffa en cykelkarta över märsta för att hitta bra vägar att cykla på. MAten ska jag hålla mig till mina mål ingen i mellan .


Har broderat en del i dag. Handleden känns ok. lite öm nu på kvällen. men jag har ju även strykit och plockat ur och i diskmaskinen samt hängt en massa tvätt oxå. så jag tror att det öma beror nog på all det jag har gjort.


Jag och David har pusslar och spelat spel oxå. i morgon ska jag nog läsa lite för honom om han vill förstås. Om det är uppehåll ska vi nog gå ut och få lite frisk luft oxå.


Jag har glömt säga att det har hänt en stor sak här hemma. David har slutat med blöjor. Allså helt. det är andra natten utan blöja. Nu har jag inget blöjbarn längre. Det är en både och känsla. Skönt att slipa byta blöja men sorg att han inte är liten kille längre.


Nä nu ska jag gå och lägga mig


God natt!!!

Av Pia - 25 juni 2012 06:56

I fredags bar det i väg till Hälsingland Räfsabo som ligger mellan Alfta och Edsbyn. Det är svärföräldrarna som har stugan där. Mina svägorskor var där oxå. vi sammanlagt elva stycken. Jag, Peter och barnen  sov i tält. Mysigt men det räcker med två nätter. Vädret var fin bara lite regn under lördagen. Men det var fullt med knott och mygg. Jag blir helt galen av det så jag höll mig mest inomhus. På lördagen började Davids öga att kladda sig. Det utvecklade sig så pass att det har gått över till det andra ögat. Stakaren har alltså ögon inflamation så det är vab i dag och jag tror det blir i morgon oxå.


Mamma och pappa har äntligen kommit till gotland. enligt vädret i går så skulle det regna så dant på bla gotlan att de har lagt en klass 1 varning där. hoppas de inte regnar bort.


Nu kommer ett gäng bilder från helgen ha en trevlig dag!


                                                                                   



Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards