acasadipia

Alla inlägg den 17 juni 2012

Av Pia - 17 juni 2012 21:40

Eftersom mamma och pappa inte kunde komma pågrund av att pappa låg på sjukhuset så åkte vi över dagen ner till Eskilstuna till dem. Vi hade lite tur oxå. Pappa blev utskriven och så vi kunde umgås med honom oxå. Mamma lyckades ändra biljetten till Gotland till tisdag istället för i dag kväll. Så allt kommer nog bli bra nu.


JAg fick ett jättte fint paket av mapa, make och barn samt svärföräldrar. Eftersom det var mamma som hade införskaffat den så var vi ju tvungna att åka och hämta den. Jag fick det jag hade önskat mig allra högst en Overlock- maskin. Mamma hade köpt den inna jul och har kunnat hålla tyst om det i halvår, och inte nog med det har hon lyckas få mig att tro att jag inte skulle få någon Overlock. Jag är riktigt stolt över henne. Hon måste ha varit nära att för säga sig i bland om jag känner henne rätt. De hade som tur var inte sagt vad de hade köpt till barnen så de kunde inte för säga sig heller. De visst bara att mormor hade ett paket till mamma. Rasmus hade varit duktig oxå. Han hade köpt tråd till maskinen, men om jag ska vara ärlig så tror jag att det var matte som hade köpt dem i hans namn.

 

på vägen hem köpte vi svenska jordgubbar för 25 kr liten. Mums.

 

Börjar bli nervös för morgondagen då jag ska på ett första besök hos en handkirug. HAn/Hon ska undersöka mina handleder och se vad de kan göra åt dem. Det jag är mest rädd för att de ska säga att jag har fått något kronisk och måste lära mig att leva med detta. Så håll tummarna att de kan hjälpa mig att få bort värken.


Nu är Festen över och vardagen kommer igen. Dax att börja vara sund och börja röra på sig igen så jag får min samrtphone snart.


Ha en trevlig kväll

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards