acasadipia

Alla inlägg den 1 juni 2012

Av Pia - 1 juni 2012 10:58

jAG HAR SKIT TRÅKIGT VILL VARA SOCIAL MED NÅGON. SNACKA SKIT. mEN DET ÄR VÄL MENINGEN ATT DETR SKA VARA TRÅKIGT HEMMA SÅ MAN VILL TILL JOBBET. jOBBET INNERBÄR JU INTE BARA ARBETE UTAN VIKTIG SOCIALKONTAKT SOM VI MÄNNISKOR BEHÖVER. SKA FORTSÄTTA ATT HA TRÅKIGT OCH HOPPAS PÅ ATT DET ÄR NÅGOT TRÅKIGT PÅ TV:N SOM JAG KAN TITTA PÅ.


  

Av Pia - 1 juni 2012 07:28

I går så hämtade jag medicin till Peter och då hittade jag ett skydd för golf- och tennisarbågar. Köpte den. hade på den i när jag kom hem kändes jätte bra. så Det finns kanske hoppa.


Det regnar i dag så någon promenad blir det inte i dag men jag sk minst sitta på motionscykeln två gånger á 30 min idag. I kväll är vi bortbjudna till min svägerska som har fyllt år i veckan. Ska bli trevligt.


Jag känner att jag måste erkänna en sak. dessa dagar som jag har varit hemma så har jag syndat. När jag har tagit mellamål har jag tagit chokladmuffins och chokladdrömmar till frukten. Det positiva är att jag har inte små ätit utan har "bara" ätit onyttigt när jag ätit mellanmål. Alltid något men inte bra. När jag har ont så är det svårt att vara tuff mot sig själv och hålla sig i från det goda. Men jag ska ta nya tag igen vill ju ha min nya mobil.


Det känndes skönt att få erkänna sina synder.


ATt vara hemma kan vara jobbigt för när man är själv och man inte kan göra så mycket så går hjärnan på hög varv. Man tänker för mycket, skulle vilja skriv det jag tänker men då blir det förpersonlig och långt och det klarar inte mina handleder av. SÅ jag längtar till jobbet igen så jag slipper tänka på det jag inte vill tänka på.


Ha en trevlig dag  

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards