acasadipia

Alla inlägg den 10 juni 2012

Av Pia - 10 juni 2012 19:51

Jag gick ut på en timmes promenad i morse. Jädras vad skönt det vad. man känner sig duktig hela dagen. Synd att man inte har tid varje dag att ta en sådan promenad på morgonen.


Har börjat med ett projekt som har blivit liggande ett tag. Göra om barnens mjukisbyxor som det är hål i till trikågarn. har blivid färdig med ettnystan.

Först byxa, sedan en hög remsor, till stist ett nystan.

     


I morgon är det föräldramöte och vi ska vara ner på den föreskola som barnen kommer att vara i höst när de river och bygger nytt mendet nuvarande förskolan. Om  Det går enligt tidplan så ska barnen få flytta tillbaka våren 2014. Om dem gör det så får David vara med i ett halvår innan han börjar på sex-årsverksamhet. Det nya huset ska vara i två plan och det ska vara fyra avdelningar mot nu två. SÅ det blir flera barn och flera dagisfröknar.  Tills detta är färdig så ska barnen få ha egna baraker vid ett annan förskola., och de ska redan från hösten öka antal barn och avdelningar. Det ska bli spännande och höra i morgon om detta.


Har hjälp båda barnen att städa sina rum och så har jag mutat dem om de håller snyggt varje dag tills fredag så får de en fem krona för varje dag de lyckas ha undanplockat när de lägger sig. i dag har de tjänat varsin femkrona. vi får se på fredag i fall de lyckas med detta. Allt detta så jag får lättare att städa det sista innan festen på fredag. Håll tummarna att de klara hela vecka sedan kanske de tycker det är så trevligt att ha fin om kring sig att de fortsätter vem vet.


Ha en trevlig Söndagskväll   

OJ!

Av Pia - 10 juni 2012 07:44

Oj vad dagarna går. jag har inte skrivit något sedan i onsdags ochi dag är det söndag.


Vad har hänt sedan jag skrev senast???


I torsdags hade jag "hjälp" på jobbet av David på förmiddagen. Peter hade tagit ledigt torsdag och fredag men på torsdags förmiddagen skulle Han och Joakim gå till skolan och kolla in var Joakim ska gå i höst så David fick vara med mig. Till lunch så kom P och j in till stan och vi gick alla och åt på Max innan jag gick tillbaka till jobbet och de andra hem.


I fredags så var jag på jobbet redan vi sju och började med ett pass på gymet. Först en kvart på cykeln sedan enkvart på trampmaskinen och avslutningsvis lite övningar på pilatesbollen. Satt på vid mitt bord vid åtta och ingen hade hunnit saknat mig men jag var på g. en härlig start på dagen.


I går var joakim på kalas och vi andra möblerade om i vardagsrummet inför festen på fredag. Vi har även köpt hem vinet och andra saker. Så nu drar det i hop sig till fest. konstigt att man vill fira att man ska komma in i medelålden. I fredags köpte jag en klänning till festen. Det kommer bilder på den efter festen. Jag kommer i allafall att känna mig fin.


I går blev det fyra surdegsbröd bakade. Mamma ska få två och två ska följa med upp till Hälsingland i midsommar.


snart ska jag gå och väcka Peter så han få gå upp och vara med barnen och jag själv tänker ta en promenad innan jag ska forsätta med förberedelse för fredagen.


Ha det så hörs vi!!!

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards