acasadipia

Alla inlägg den 21 juni 2012

Av Pia - 21 juni 2012 20:14

Jag har sytt två figurer åt barnen. de fick välja färg själv och hur munnen skulle vara och vilka knappar som skulle vara ögon. Lite förvånad över vilken färg de valde. Men jag tog det de vill ha. Det var inte så lätt att använda overlocken till detta. Det är nog raka eller svagt böjda stygn som gäller för den annars så får jag använda den vanliga symaskinen. Så det blir inga fler fantasifigurer med overlocken.


Detta är Davids:

   

Detta är joakims:

   

joakim och jag tog en sväg till affären efter middagen då möte vi Ian haglund /Europes trummis/ Det känns fortfarande konstigt att stöta på sin gammla idol på väg ner till affären.


Under midsommar ska jag fundera ut vad jag ska sy nästa vecka. Måste ju testa maskinen ordentligt. Det enda sättet att lära sig är ju att öva.


Ha en trevlig Midsommar

Av Pia - 21 juni 2012 13:21

Nu har jag varit kreativ när de gäller matrester. Peter gjorde pannkakor i går till barnen och i förrgå så gjorde han en pastagratäng med lax. Vad kan man göra med detta? jo Creeps med fyllning av pastagratäng med lax. Med lite dill och citronpepper blev det jätte gott. här kommer lite bilder på det:

         

Jag har även sytt på min fina maskin det blev en huv till maskinen. erkänner var lite  för ivrig på att sy så gjorde lite fel men det blev snyggt ändå. Jag tänker inte tala om vad som är fel det får ni lista ut själva.

   

Av Pia - 21 juni 2012 10:49

Jag har fått världens roligaste maskin. Den klipper och syr på en gång. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska sy med den men vill sy hela tiden så är det någon som har några idéer vad jag kan sy!


Måste forsätta!!!  

Av Pia - 21 juni 2012 07:56

I dag har vi halv dag och jag får sitta hemma och jobba dessa få timmar. Gör som vanligt börja skriva lite på bloggen. Man ska ju inte gå i från bra vanor.


I går kom jag äntligen ut på en cyklel tur. Hade ett mål. tog cykeln till En kompis och lämnade en cd sedan cyklade jag hem. cyklade kanske effektivt i 35-40 minuter så jag är nöjd. Har inte vågat stället mig på vågen efter helgen. väntar nog ett tag till innan jag kollar lägget med vikten. Någon mobil innan midsommar blir det i alla fall inte. Hoppas att jag kan skaffa mig en innan semestern är slut. så jag börjar jobbet med en ny mobil.


Nä nu ska jag jobba. ska hämta barnen vid ett och vi har beslutat att vi ska på picknick med cyklarna.


Ha rn bra dag!

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards