acasadipia

Alla inlägg den 5 mars 2018

Av Pia - 5 mars 2018 07:08

Måndag morgon, en jävla tidig måndag morgon om jag får säga det på ren svenska. Det blir en tuff dag i dag för mig. Först jobba 4 timmar sedan till Kista för två besök kommer inte vara hemma förrän vid fem. Som om jag hade jobbat full dag. Men det kommer att gå. Trött kommer jag att vara men bra test för att se om jag pallar trycket.

Igår morse satte jag mig och gjorde mitt veckouppslag i min BuJo. Här en tass-stämpel och frågade Joakim om råd hur jag skulle stämpla. Eftersom det är Moltas vecka så tyckte han att det skulle vara tassavtryck överallt som om Moltas har försökt att hjälpa till men samtidigt lekt. Så blev det.

Hur har helgen annars varit. I lördag vaknade jag med känslan av ett stort hål i bröstet. Ångest. Det var faktiskt länge sedan. Det tog typ hela dagen att komma upp ur sängen. Vår uppe några gånger för att äta och ge barnen mat annars i sängen. Men tillslut frågade jag Joakim om han ville gå en längre promenad medans David jobbade med sin redovisning. Han har bestämt sig för att redovisa om Europe som just nu är hans favoriter. När vi kom hem övade han sig på att sin redovisning på mig och Joakim. Tycker han var duktig. Undra hur många i hans klass som vet vilka Europe är. Här nog på verkat honom lite. Men jag spelar faktiskt inte så mycket Europe mer Mötley crüe men dem har han ännu inte börjat att gilla. Men det kommer nog.

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards