acasadipia

Alla inlägg under mars 2012

Av Pia - 13 mars 2012 08:04

Tisdag i dag våren närmar sig med storm steg. Det betyder att snart kommer pollen ochh attakera mina ögon. Så det är nog bäst att jag ringer min läkare och får ögondroppar.


I dag vet jag inte riktigt hur jag mår. Känns som jag håller på att bli förskyld men hoppas det är bara övergående för i morgon är det ju pilatesträning på schemat.


Dags att börja jobba. Kram på er och ha en trevlig dag i solen.

Av Pia - 12 mars 2012 20:28

Måndagen gjort snart bara Maria Wern kvar innan sängen.


Testade att virka lite. Händerna är nog inte rktigt redo för det ännu. Hoppas de blir det snart så jag kan göra klart Joakims hund. Och sedan skulle jag vilja hålla en tradition i liv att göra en liten figur till en kollega som slutar.  I värsta fall får jag väl skicka den i efterskott.


Jag tittar just på Annorlunda familjen och tycker helt plöstligt att jag har det ganska lungt med mina små busfrön hemma. Tänk om man hade åtta till. Då hade man verkligen inte hunnit handarbeta eller få en stund för sig själv.


God natt!!

Av Pia - 12 mars 2012 08:22

Vaknade med hals ont och en sådan trötthet så jag funderade på om jag skulle vara hemma. Men efter lite havregrynsgröt så piggnade jag på mig och kom på bättre tänkar. Vissligen känner jag av halsen forfarande men har tagit mig till jobbet. Nu tar jag mig en liten break med te och blogg. Snart är det dags för kursen i Svenskförfattnings politik. Läraren är så bra så man ser fram emot varje kurs tillfälle.


Ha en bra dag.  

Av Pia - 11 mars 2012 19:55

Nu har jag hittat sladden till kameran, så nu kommer ett gäng bilder.


Det blev inte Stinsen utan Upplans väsby centrum i stället. Men två par byxor blev det.

 

Några av chokladbollarna David och jag gjorde i fredags:

 

Har kommit en bit på vägen med mitt lapptäcke. Tycker det ser rikrikt snyggt ut för att vara förat gången vad tycker ni?

       

Har tagit upp jorden för omplaneringen och så frö. Ska göra lite i veckan sedan hoppas jag att jag är klar med omplaneringen i helgen som kommer.

   

Har jag berättat att jag har böejat med en ny bok? tror inte det. Boken som jag läsern nu heter Flimmer av Anne Holt & Even Holt, det lilla jag har läst så verkar den bra.


Var med Joakim på simskola sista gången för denna omgång. Shan skulle visa att ahn inte behövde någon simring. Men han använd mammas armar som simring. Han måste bara komma över en spärr så kan han. För simma kan han. coh dycka. Han hade fått simglasögon så han tyckte det var jätte härligt att plaska. Jag borde oxå ha ett par.


Nä dags och se vad man ska ha på sig i morgon. Byxor vet jag i allafall. De nya ljusa jeansen. Får se vad resten blir.


Ha en trevlig söndagskväll..


Av Pia - 11 mars 2012 10:21

Familjen följer med mig till Stinsen för att köpa byxor åt mig.


Har slitit ut alla jag har och har inte minskat runt magen så jag kommer i mina byxor som ligger och väntar på att bli använda.


Hoppas jag hittar några.


Av Pia - 9 mars 2012 18:54

När kamera är ladda hittar jag intr sladden till dator så jag kan inte ladda in korten. Jag lovar jag ska leta efter den.

Så ni kan få se våra fina chokladbollar som jag och David gjorde medans Joakim och Peter var och bastade. Peter skickade hem Joakim och fortsatte bastade med sina kompisar. Så vi har en mys kväll utan pappa.


(lånade bilden från google)

Av Pia - 9 mars 2012 08:15

Villa bara säga så hör i morgon timmen att i dag är det en bra dag för mig. känner mig ovanligt glad. Känner ett lugn i mig. Kanske för det är fredag eller så är det ett tecken det är väg åt rätt håll för mig.


Ha en undebar dag!

Av Pia - 8 mars 2012 21:18

idag tog jag mig en långlunch. Åkte med T-banan till stationen Tekniska högskolan gick upp på Valhallagatan leta rätt på nummer 48 och där låg en liten underbar butik som heter Pyssloteket. Hade hitta den på nätet och vill åka dit och kolla in butiken. Ni som gillar pyssel så är det här affären för dig. De har en nätbutik oxå om man inte kan gå till butiken. http://www.pyssloteket.se/ . Köpte några servetter och några roliga pärlor kan man säga det var. och två tändstcksaskar som jag ska göra decoupage på. Nu letar jag efter fina påskservetter för decoupage så om någon har någon finservett kan ni ju höra av er till mig.


Jag vet att det är roligt med bilder men upptäckte när jag skulle ta kort på det jag har köpt så var batteriet slut. Jag har ännu ingen mobil som jag kan använda bloggen på. Men det kommer ska bara kämpa med vikten först. Har satt ett mål som jag ska nå innan jag får köpa en ny mobil.


Håller på för fullt med att rätta till mina lappar till mitt lapptäck. har kommit halvvägs med dem. Men måste ta små raster hela tiden så det tar tid. Så är det på jobbet oxå. Försöker ta det lungt både på jobbet och hemma och konsentrerar mig på att bli frisk i armarna. Får inte trötta ut dem.


Jag känner verkligen att jag har magmuskler som jag inte trodde jag hade efter pilatesen i går. I morgon är det yoga igen. Sen är det helg.


God natt!!

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards