acasadipia

Alla inlägg den 18 mars 2012

Av Pia - 18 mars 2012 20:49

Det ärlite jobbigt att ligga på golvet och läasa gonattsaga för Joakim nu för tiden. Han har sovit i en koja i fyra nätter nu. De två första i En koja i Davids rum. Sedan lyckades jag lura in honom under sin koja i sitt eget rum. Han har en halv hög säng så det är en koja under sängen. I kväll låg jag är och lästen om en Dammråtta "Ludde Lump" för honom. Jag fick rulla ut från sängen och stel som man blir så fick jag ta stöd för att resa mig. Men min rygg överlevde det.


När det var avklarat blev jag så sugen på att fortsätta med mitt lapptäcke så nu har den fått sina kanter. Den ljusblåa kanten är långsidan och den mörk blåa är då kortsidan.

     

Snart är det dax att komma på vad man ska ha på sig i morgon. Medans jag skrev detta så kom jag på att jag har en tvätt i maskinen som behöver hängas och sedan måste surdegen matas. Himmla vad mycket jag fick att göra helt plötsligt nu på söndagskvällen.  Kanske bäst att ta tag i det så man kommer i säng i bra tid så man kommer upp i morgon.


God natt och sov gott

Av Pia - 18 mars 2012 12:24

Nu har jag fått ihopp mina lappar. Det blev riktigt snygt tycker jag. Nu ska det på en kant sedan ska allt sys på ett istoppstäcke och där efter ska baksidan på. Och allra sist ett band runt kanten. Jag här i alla fall en bit på väg.

     

Byggde en grävmaskin till Joakim i går, den blev oxå fin.

 

I går var jag riktigt trött gick och la mig vid nio somnade nästan på en gång. Märkte inte att David kom in, Helt plötsligt låg han bara där. När ska han lära sig att sova en hel natt i sin natt. Joakim ropade på mig vid fyra tiden för en flisa på hans tå var tvungen att klippas bort. Sen tänkte han gå upp och då så jag nädu det är fortfarande natt så du får allt sova lite till, han svarade bara okej och la sig igen vi gick upp vid sex-tiden i stället.


        

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards