acasadipia

Alla inlägg den 25 mars 2012

Av Pia - 25 mars 2012 20:58

Min lilla virk följetong forsätter! Nu är huvudet klart och fyllt. Är det någon vågar gissa vad det ska bli?


 

God natt!

Av Pia - 25 mars 2012 20:23

I dag har vi haft barn kalas. Blåsen lugnade sig och det blev två halv kalla timmar ute pågården med mycket skratt och stoj. Efter så sa Joakim att det var den bästa kalas han har haft. Så toppbetyg alltså.


Både jag och Peter har varit lite sega i dag efter gårdagens trevligheter så vi tog en liten paus efter kalaset och sedan var  det dags att städa, måste säga jag tor jag gjorde väldigt lite i dag hade röjt typ hela lägenheten i går så jag lämnade över damsugningen glatt till Peter. Tror inte Peter var lika glad men han gjorde det. Så nu är det rent här. Fixade en maskin tvätt ställde ut torkställningen lite på balkongen för att få den friska luftdoften i kläderna. Mysigt med våren då man kan börja hänga ut kläderna på torkning.


Joakim och jag skulle ha simmat i dag men det var inställt, Vi åkte dit först innan vi viste att det var inställt så Joakim blev förstås besviken. När vi kom hem stöte vi på kusin Oliver så besvikelsen la sig. Efter ett litet avbrott för middag så gick han ut igen och lekte med sina kusiner och två andra barn på gården. Medans han gjord det så gick jag en promenad. Så jag fick in lite motion i dag. Känner mig jätte duktig.


Efter en händelsrik helg så ska det bli skönt med vardagen igen.


Ni har väl kommit i håg att dra fram klockan i dag. Nu är det SOMMARTID Igen.


Av Pia - 25 mars 2012 08:18

I går jag på musikalen Dirty Dancing. Den var värd varenda krona. SÅ om ni har tänkt gå på den gör det. Visst filmen är bättre det kan man ju aldrig komma i från. Men de hade lyckas få till stämningen som finns i filmen. EN härlig upplevelse. Men drick inte vinet då den var inte värt pengarna så hoppa den.


Sen bar det i väg hem till Märsta. Vi var två par som hade fått barnvakt och passade på att roa oss. Åt gått på den italenskar resturangen La Passione. Åt gått delade på två flaskor vin. Efter maten gick vi över gatan till Corner och tog några sliska cider. Var sedan hemma vi hal tolv. Eftersom man är ovan att dricka så mår man där efter. Men det är bara att rycka upp sig vid lunch i dag så är det barnkalas med grillkorv. Hoppas bara att blåsen lugnar sig.


Nu ska jag gå och ät frukost med min familj.



Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards