acasadipia

Alla inlägg den 22 mars 2012

Av Pia - 22 mars 2012 07:35

Först vill jag berätta om den mysiga dagen jag hade med Joakim på Vasa-museet. Vi började med att lämna David vid dagis runt nio tiden, sedan gick vi till HSB och fixade parkerings tillståndet. Efter det, äntligen, satt vi oss på pendeln i till stan. När vi kom fram till Stockholm var det meningen att vi skulle hoppa på spårvagnen vid Segelstorg men de två första hållplatserna var av stängde så vi fick traska  ända till Normalstorg i stället. Men min Joakim var så glad så det gjorde ingenting. Jag tror han bubblade i ett från det vi lämnade hemmet tills vi satt på tåget hem. Vad var jag? jo spårvagn till Nordiska museet och sedna en liten promenad till Vasaskeppet. På vägen gick vi förbi en stängd glasskiosk. Joakim sa att det var tur att den var stängd annars skulle han tjata om en glass. Väl inne så var hans ögon stora som tefat och han ville vara överallt.


Mamma. tänkt att Vasa är så gammalt som fyra år. säger Joakim

Vasa är 400 år. säger mamma

Ja jag så ju det. säger Joakim


Och så fortsätter han bubbla i bland säger han 4 år och ibland 400 år det är inte så lätt med alla nollor, men gammalt är det i allafal. Vi gick väl omkring där i ca enoch enhalv timme sedan så var jag så hungrig att jag var på väg att ta en smak bit av båten. Joakim hade nog velat var kvar minst en timme till. vi tåg spårvagnen tillbaka och gick till Max och åt. Sedan bar det av till BR för att hämta en present. Är man medlem i BR Cluben får man en present. Sen var till och med joakim trött så vi åkte hem. När vi kom hem så kom Mormor och morfar, så mormor och jag gick och hämta David. Han blev så glad så han visste inte var han skulle ta vägen. EN lyckad dag alltså.

           

I går blev det Pilates. I dag känns det lite var stans att jag var där i går. Ont men skönt.


Har börjat med en ny amigurumi. Jag tänker inte säga vad det ska bli ni får gissa eller hålla er tills den är färdig. Tar nog sin tid för jag kan inte virka så mycket åt gången.

 

Har varit kattvakt åt den här sötnosen

     


Nä nu är det dags att arbeta.

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards