acasadipia

Alla inlägg den 23 mars 2012

Av Pia - 23 mars 2012 22:00

Nu har jag kommit en liten bit till min min figur. FÖr dem som är intreserade så virkar jag just nu med garnet Paris som jag köpa på Garnaffären. En affär som jag rekomenderar om man tycker om att köpa garn på nätet.


Kan ni komma på vad jag virkar ännu?


 

Nu ska jag leta rätt på en bok och gå och lägga mig.


God natt!!

Av Pia - 23 mars 2012 20:17

Jaha då är det fredag och då brukar man ha mysigt med familjen. Men hemma hos oss så har alla killar gått och lagt sig så strax efter åtta sitter jag själv här. Kan väl nämna i försvar för min man att han knappt sov förra natten, så han är förlåten. Men lite trist är det. Sedna så läste jag ut min bok i morse och vet inte riktigt vilken bok jag ska börja med nu.


Har bakat finskapinnar på önskan av Joakim. Jag vet inte om jag kan kalla dem finskapinnar för de innerhåller ingen bittermandel och så har jag ingen hakad sötmandel på dem. Kanske man kalla barnanpassade finskapinnar.

Så fina blev dem i allafall. Goda oxå vartvungen och smaka.

   

I går arbetade jag hemma. Då passade jag på att ta en promenad på lunchen. Gick den rundan som jag brukade göra när jag gick mycket. Gick en ganska lungt tempo men jag blev hel darrig i bena och verkligen trött i kroppen. Det tog ca 40 minuter, har gått samma rund på drygt 30 minuter. Man kan konstatera att min kontition är i botten. Men Jag ska verkligen ta tag i det nu. Jag vill verkligen ha en ny mobil och det är 6 kg kvar tills jag får köpa en. För er som inte vet så har jag satt ett mål för min vikt nergång och gett mig själv en morot så jag verkligen kämpar. Men ska jag vara ärlig så har det där kämpandet varit lite si och så med. Men jag är på gång nu. I onsdags så var jag på pilates igen, Upptäckte även denna gång att man har en hel del muskler i magen som man inte hade en aning om. Ömat har de verkligen gjort. Den enda värken som man tycker om är träningsvärken, för då vet man att man har gjort något. Så i dag var det yoga. Så jag tycker att jag är på gång med att röra på mig.


Jag längta till i morgon. Ska på musikalen Dirty Dancing men en kompis. Sedan åker vi hem till Märsta och går på resturang men makarna. Vi går på eftermiddags förestälningen om ni undrar. På för middagen så kommer nära och kära och firar Joakim. På söndag så har vi barnkalas ute på våran gård med korvgrillning och fika. Alltså fullfart i helgen.


Jag röjde vardagsrummet i dag, upptäckte då att damsugning gillar inte min handled alls. Annars så är det mycket bättre. Igår satt jag framför dator hela dagen och det kändes rikligt bra. Lite trött i armarna blev jag men inte värre. Så jag är väl på bättringsvägen nu.


Sitter nu och titta på The Voice Sverige. Det är tydligen final. Har inte sett något avsnitt förut. De sjunger riktigt bra tycker jag så jag fortsätter och tittar till Skvalan (hoppas jag stavade rätt) börjar.

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards