acasadipia

Alla inlägg den 14 mars 2012

Av Pia - 14 mars 2012 19:35

I morse fick jag lite tid över så jag satte mig och sydde ihop några lappar. Det blev en hel och en halv remsa klar på 40 minuter med sprätt eftersom jag gjorde lite fel. Sprätten är sömerskans bästa vän har jag upptäckt.


På jobbet har jag kuverterat 250 kuvert det tog sin lilla tid för jag var tvungen att vila armarna hela tiden. Innan jag hade problem med mina armar så skulle jag säkert har gjort det på två timmar, men nu tog det det dubbla med lunch i mellan. Man ska inte stressa och så ska man vara rädd om sig. På tal om det så hoppade jag pilates på grund av halsont och hosta. Lite tråkigt tycker jag. hade tänkt ta en promis på lunchen men var för lat och hade trevlig sällskap i lunchrummet så jag kom inte ut.


Äntligen har jag planterat om några blommor. Alla pelagoner har fåt nytt jord nu. Så nu hoppas jag de ska sätta fart och växta som tokar. Sådde lite oxå. Månadssmultron. Hänglobelia i mixad färgblandning, Kantlobelia lila, petunier mixade färger och körsbärstomater. Så nu är det bara resten av blommorna. men i morgon ska jag nog baka några kakkor till joakims födelsedag, så det inte blir så stressigt i helgen.


Jag tycker att jag har varit duktig när det gäller maten denna vecka. Inget efter middagen och ätit regelbundet och inte småätit. Hittils så har det inte varit något godis heller. Men veckan är ju inte slut ännu.Jag ska verkligen försöka att inte ta någon godis denna vecka. Jag tror jag ska sätta en guldstjärna i min kalender om jag lyckas. Tyvärr så har jag inte motionerat något, halsonda har satt stopp på det. får ta tag i det nästa vecka.


  

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards