acasadipia

Alla inlägg den 7 mars 2012

Av Pia - 7 mars 2012 21:31

Idag  var jag på pilates i grupp för första gången. Hittade inte riktigt magmusklerna men kroppen har hitta en del muskler som jag inte riktigt att de fanns. Speciellt i bena. Det spänner och drar i dem.  Jag ska absolut fortsätta.


Har lagt ut mina lappar till lapptäcket jag har pågång. Upptäckte då att lapparna inte var lika stora. så jag håller på nu att göra dem i samma storlek. De skulle vara 23x23 cm men har fått minska till 21x21 cm. Jag får lösa den totala storleken sen. Det viktigaste är att lapparna blir lika stora.


Sitter och tittar på Grey's anatomy en av de bättre TV-serier tycker jag. Men upptäckte precis att det är dubbel avsnitt i dag. får nog hoppa den ena om jag ska orka gå upp i morgon.


Sov gott!

Av Pia - 7 mars 2012 07:47

Tredje dagen på jobbet. Lever fortfarande men är väldigt trött. Sov som en stock i natt märkte inte att David kom in. Idag ska jag gå på Pilates på lunchen men en kollega. Eftersom Pilates tar mycket på bålen så hoppas jag lite i min enfald att om jag är flitig med detta så minska nog min mage. Jag skulle bli så glad om den kunde minska bara lite i omfång. Den har brett ut sig nu när jag har varit hemma och haft till gång till kylskåp och sakafferi hela dagarna. Hittills denna vecka har jag kunnat motstå en smörgås på kvällen efter barnen har lagts sig. För varje dag som jag lyckas med det är jag glad och tänker att det kommer at gå.


Satt och broderade i går och det känndes jätte bra i armarna. Man får ju ta lite raster då och då. Men ändå det är åt rätt håll. Var i en rolig affär i går på lunchen Slöjd Detaljer. Vissligen är deras katalog roligare men det är roligt med sådan här affärer.


Nä nu är det dags att jobba.


Ha en bra dag och om ni kan gå ut och tanka dagsljus på lunchen det mår man bra av.  

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards