acasadipia

Alla inlägg under april 2012

Av Pia - 9 april 2012 22:07

Hade nästa skrivit klar så blev jag utslängd. Orkar inte skriva om det i dag.


Så jag återkommer i morgon.


Sov gott!

Av Pia - 9 april 2012 17:38

Efter att ha varit i Eskilstuna sedan i torsdags så kom vi hem i dag. Peter bygger legon med barnen  eller rättare sagt han bygger lego medans barnen försöker hjälpa till. Själv har jag skrykigt och håller på att tvätta. Samt tagit en skön dusch. När jag har hängt tvätten tänker jag ta en promis.


Återkommer med bilder och info om påsken i ett senare inlägga.


Dags att hänga tvätt och sedan motionera.


Hörs senare!

Av Pia - 4 april 2012 22:05

Ledig i femdagar underbart!


Tre dagars veckor skulle man alltid ha.  Nä det skulle nog bli tråkigt i längden. Men man kunde ta varanan månad så jobbar man som tussan och varanan månad så har man flera dagar ledigt. så kanske man orkar med både jobb och hem.

Jaja sluta klaga Pia du klara det i allafall. Du har ju två underbara barn som älskar att kramar dig så ryck upp dig nu. Förlåt var bara tvungen att säga åt mig på skarpen.


Har virkat lite i kväll. Nu har jag bara fyra små pluttar kvar att virka innan jag ska  sy ihop figuren.

 


I dag var jag på pilates det märks att jag har fått mera muskler i magen än jag hade när jag började med pilates. Men tyvärr när man ligger där på golvet och har bena upp i vädret och man ska lyfta axlarna då kommer magen i vägen. Vad skönt  det måste vara om man slapp den. Den ska bort någon gång. Ska ta tag i min vikt efter Påsk. Då ska jag börja skriva matdagbok och någon slags motion varje dag. Promenader, cykelturer och pilates är väl det jag kommer göra. Det kommer att bli mer grönsaker och ingen godis och kakor osv. På måndag morgon ska jag ställa mig på vågen och utgå från den vikten och hoppas att komma ner till åtti så snart som möjligt så jag kan köpa min nya mobil. Ni får gärna heja och peppa mig. Jag tror man behöver mycket stöd om man ska lyckas. Så håll tummarna för mig. Men först ska det vara påsk och då ska jag faktisk äta godis och kakor men inte överdrivet förstås.


I morgon ska jag till sjukgymnasten för att få ett träningsprogram för mina tennisarmar. Undrar vad man gör då.


God natt!

Av Pia - 4 april 2012 08:02

En dag till på jobbet sedan påsklov.


Det var svårt atbarnen i dag. De tävlade vem som kramade mamma mest innan hon skulle gå. Jag tror det blev oavgjort. Men när de gör så så vill man bara vara hemma med dem. Men snart så har vi fem dagar att gossa på.


Det luktar så gott i min shoppingvagn i dag. Jag har med mig surdegslimpor och de doftar undebart. Längtar tills i eftermiddag då jag få ta en bit. Men innan dess ska jag försås hinna jobba och gå på pilates.


Ha en bra dag!!

Av Pia - 3 april 2012 21:04

På lunchen gick jag till Panduro. En helt underbar affär som man kan gå timtal i. Jag skulle bara köpa några ögon som jag skulle ha till mina tygkycklingar. Men förstås så blev det mer än bara ögon. Man kan aldrig gå tomhänt där i från.


Nu i kväll har jag påskpysslat dels så har jag gjort ett gäng kycklingar till mammas ris. Sedan har jag gjort färdigt litepyssel som jag påbörjade förra året.

   

I morgon ska jag bjuda mina trevliga kollegor på surdegsbröd. Så jag har varit duktig och tagit upp det från frysen. Annars hade jag väl glömt dem hemma, och då hade de blivit ledsna på jobbet.


Tror inte jag har berättat vilken bok jag läser nu. Det är "Oväntat besök på Star Street" av Marian Keyes. Har snart kommit halvvägs. Den är skriven på ett humoristiskt sätt. Är inte den bästa och inte som hennes första bok "Vattenmelonen" som var helt underbar.


Sitter i sängen och skriver detta inlägg. Joakim sover i Peters säng för han är lite hängig. Vi får se vad det blir av det. Så sov gott och dröm sött

Av Pia - 3 april 2012 07:52

Att ta med till jobbet:


Dator = check

Mobiler= check

Matlåda= check

Sminkväska= glömt.


Ha tre av fyra kom jag ihåg i dag. Och de viktigaste. Så i dag blir det inga problem att jobba.


Ses senare!

Av Pia - 2 april 2012 19:39

I dag var det den första dagen som Peter är hemma på föräldrarledighet. Detta innebär nya rutiner för mig på morgon. Jag behöver inte klä barnen utan det är bara mig själv jag behöver bry mig om. Vad händer då? Jo när jag kommer till jobbet och ska plocka upp min dator så upptäcker jag att jag inte har packat ner den. Vilken klant jag är. Som tur var hade jag lite att göra direkt på morgonen utan att använda dator sedan var jag på en kurs ocg var tillbaka på plats igen vid elva. Då efter att kollat med kollegorna så gick jag hem och jobbade vid dator hemifrån. Så det löste sig i allafall.


Har precis avslutat lite omplantering av mina blommor. Så nu är jag halvvägs genom mina blommor.


I går påskpysslade jag lite. Försökte få Joakim att hjälpa till men jag höll på ca en minut sedan tröttnade han. Så jag fick pyssla mina kycklingar själv. Det Blev riktigt fina tycker jag. Va     d tycker ni?


I dag har jag även hunnit med att virka lite på min figur, en bakplutt (blå) (den hjälper figuren att sitta) Och en Mule/nos eller vad man ska kalla den. Jag får ju inte avslöja för mycket ännu. Snart tror jag någon kan se vad det ska bli.

 


Nu ska jag försöka att bara sitta och gör ingenting. Måste villa mina armar. Tennisarmbågarna känns kan jag säga. och det pirrar lite i fingrarna. FY PIA nu har du hållt på förmycket. Vila armarna nu!  

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards