acasadipia

Alla inlägg den 10 april 2012

Av Pia - 10 april 2012 20:32

Nu är alla delar klara till min figur. Nu ska jag bara sy ihop den. Är det någon som kan gissa vad det ska bli?


Halsen värker och det känns som jag bommul i huvudet och så har jag en himmla irriterande hosta. Så kvällens promenade blev inställd. Det berode även på att det stormade och regnade ute oxå. I morgon får det bli lunchpromenad istället för pilates. Jädras hals att göra ont. Hoppas det går över snart. Ska kanske gå och lägga mig tidigt i dag och försöka sova bort förskylningen.


Så god natt och håll tummarna att jag får sov och inte hosta mig igenom natten.


  

Av Pia - 10 april 2012 07:53

I går satt jag och skrev en hel massa och när jag var nästa färdig blev jag utsläng från sidan. Mycket irriterande. Jag gör ett ny försök nu.


På skärtorsdagen hade jag tagit ledigt och familjen åkte till Eskilstuna. Kom dit vid lunch till en tom lägenhet förutom Rasmus som var hemma själv. Pappa hade åkt till dialysen och mamma var i Strängnäs och hämtade deras nya bil. Så Jag och barnen stod på balkongen och väntade med spänning på att få se den nya bilen. En vit fin Kia Creed (tror jag den heter). Annars tog vi det lungt denna dag.

     

Långfredagen var Stens Choklad i Torshälla inbokad för besök. Vi kom där i från med fem påsar godis. (Dem var inte fulla men ändå). sedan åkte vi och handlade lite mat om jag minns rätt. (När man börjar bli gammal så sviker minnet lite).


Påskafton var pappas vilodag från dialysen och då planerade vi att åka till Arsenalen i Strängnär för att tilla på militärfordon. Men när vi kom dit så var det stängt. Så vi åkte till två loppisar istället till min glädje. Är inte så intresserad av militärfordon och sådan, men har man två söner och en make samt en pappa som är väldigt intreserade så får man hålla god min och följa med. De får ju lov att följa med mig på loppisar. På den ena fyndade jag ett gäng linne kökshandukar (har letat hela sommaren efter sådana) som jag ska sy i hop till en utflyktsduk. På den andra loppisen fyndade jag verkligen 16 st tidningar om lappteknik för 16 kr. Kan bara säga att de kostar i affären ca 80 kr st. Så jag fyndade allt.

   


Sedan åkte vi hem och gjord i ordning påskbordet. Hade faktiskt gjort hemlagad räksallad som jag la i tunnbröd och rullade. Blev riktigt gott. Gjorde några rullar med skinka och ost och någon slags tunndeg som mamma hade köpt. Blev väldigt poppulärt av barnen. Efter middagen gick jag och barnen ut en stund med Rasmus så de andra fick gömma påskäggen och göra en karta. När vi kom upp fick barnen sina kartor och hittade äggen ganska snabbt. Rasmus använd nosen och hittade sin. Sedan åkte det stora familjepåskägget fram oxå. Så vi åt och åt och åt godis mums.


Påskdagen kom vi i väg till Arsenalen. Det fann en massa stritsvagnar och andra fordon. Utanför fanns det en shop och där hittade jag en elefant och så köpte vi varsin legosats till barnen (ej riktigt lego) och så varsin glass.

Efter det så bar det av in till Strängnäs för lite in tag av smörgås och dricka. Lite lek i lekparken hann vi med oxå innan vi åkte hem och åt upp resterna från påskbordet. Vi forsatte med godiset som faktiskt räckt hela helgen.

     

   

Annandag påsk åkte vi hem efter lunch. Tvättade lite och strök lite. Var duktig och tog en promenad oxå. Annars tog vi det lungt.


Under hela helgen följde jag och i bland barnen och Peter med på morgon och kvällspromenaden med Rasmus. Peter Blev genomförskyld på långfredagen, så han snorade hela helgen. Jag har haft lite ont i halsen, men har klarat mig annars.

I Eskilstuna började jag med en stickning som ska bli en disktrasa. Tror den kommer att bli riktigt fint. Har använt garnet Soft cotton från Järbo Garn. Garnet är in handlat från Garnaffären.

 

Tiggde till mig ett skott från en vit Mårbacka av mamma, så när jag kom hem så planterade jag den. Snart har vi så mycket pelargoner så vi kommer inte att få plats själva i sommar på boalkongen.


Ha en bra dag!

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards