acasadipia

Alla inlägg den 2 april 2012

Av Pia - 2 april 2012 19:39

I dag var det den första dagen som Peter är hemma på föräldrarledighet. Detta innebär nya rutiner för mig på morgon. Jag behöver inte klä barnen utan det är bara mig själv jag behöver bry mig om. Vad händer då? Jo när jag kommer till jobbet och ska plocka upp min dator så upptäcker jag att jag inte har packat ner den. Vilken klant jag är. Som tur var hade jag lite att göra direkt på morgonen utan att använda dator sedan var jag på en kurs ocg var tillbaka på plats igen vid elva. Då efter att kollat med kollegorna så gick jag hem och jobbade vid dator hemifrån. Så det löste sig i allafall.


Har precis avslutat lite omplantering av mina blommor. Så nu är jag halvvägs genom mina blommor.


I går påskpysslade jag lite. Försökte få Joakim att hjälpa till men jag höll på ca en minut sedan tröttnade han. Så jag fick pyssla mina kycklingar själv. Det Blev riktigt fina tycker jag. Va     d tycker ni?


I dag har jag även hunnit med att virka lite på min figur, en bakplutt (blå) (den hjälper figuren att sitta) Och en Mule/nos eller vad man ska kalla den. Jag får ju inte avslöja för mycket ännu. Snart tror jag någon kan se vad det ska bli.

 


Nu ska jag försöka att bara sitta och gör ingenting. Måste villa mina armar. Tennisarmbågarna känns kan jag säga. och det pirrar lite i fingrarna. FY PIA nu har du hållt på förmycket. Vila armarna nu!  

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards