acasadipia

Alla inlägg den 18 april 2012

Av Pia - 18 april 2012 22:03

I dag har jag varit dukgtig när det gäller att röra sig. På lunchen så var jag på pilates och efter middagen gick jag på en rask promenad efter en cyklande Joakim. Om jag fortsätter på detta vis så borde det väl hända något med vikten.


Annars har det varit en bra dag. Förökte att brodera men upptäckte ganska snart att jag hade gjort fel. Så i dag har det mest varit att repa upp. Men i morgon kan jag sy lite rätt hoppas jag.


Har vikt lite tvätt, lagt fram kladerna för i morgon, packat träningskläder för morgondagens pass. Så har jag förhandlat mig en natt i Davids säng medans han sover i min. Blir kanske piggare om jag får sova en hel natt.


Imorgon ska jag nog planera om några blommor så jag blir färdig med det. Ibland vill man skriva en massa men man vet inte vad. I dag är en sådan dag så jag tror jag slutar skriver nu för annars blir det bara skit snak om ingenting.


God Natt

Av Pia - 18 april 2012 07:39

Jag hann inte blogga i går kväll för då var jag hos min vännina och drack te och snackade. Hade jätte trevligt.


I går morse sov både David och Peter som stockar när jag gick så jag fick bara en härlig kram av Joakim innan jag gick till jobbet. I dag var det helt annat, Jag tror barnen gav mig sju kramar var och maken kom lufsande och gav mig en kram. Så summan av det var kramkalas.


När jag kom hem i går kväll efter tedrickandet så upptäckte jag att hade gått in till oss så jag vaar fräck och la mig i Davids säng i stället för att trängas med de andra. Jag fick sova hela natten men ändå var det svårt att gå upp.


Eftersom det var snö blandat regn när jag kom hem så kom inte David och jag ut på en runda med springcykeln. Vi får hoppas att vädret tillåter det i dag. Jag satte mig i stället på motionscykeln i en halvtimme. Tiden bara flög i väg kändes jätte skönt. Det kanske var boken som fick tiden att försvinna så snabbt på cykel. Som sagt så läser jag "Spioner på Fra" av Anders Jallai det är så bra att man kanppt vill släppa den. Rekomenderar den stark.


Nä nu är det dags att jobba ha en bra dag.

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards