acasadipia

Alla inlägg den 4 april 2012

Av Pia - 4 april 2012 22:05

Ledig i femdagar underbart!


Tre dagars veckor skulle man alltid ha.  Nä det skulle nog bli tråkigt i längden. Men man kunde ta varanan månad så jobbar man som tussan och varanan månad så har man flera dagar ledigt. så kanske man orkar med både jobb och hem.

Jaja sluta klaga Pia du klara det i allafall. Du har ju två underbara barn som älskar att kramar dig så ryck upp dig nu. Förlåt var bara tvungen att säga åt mig på skarpen.


Har virkat lite i kväll. Nu har jag bara fyra små pluttar kvar att virka innan jag ska  sy ihop figuren.

 


I dag var jag på pilates det märks att jag har fått mera muskler i magen än jag hade när jag började med pilates. Men tyvärr när man ligger där på golvet och har bena upp i vädret och man ska lyfta axlarna då kommer magen i vägen. Vad skönt  det måste vara om man slapp den. Den ska bort någon gång. Ska ta tag i min vikt efter Påsk. Då ska jag börja skriva matdagbok och någon slags motion varje dag. Promenader, cykelturer och pilates är väl det jag kommer göra. Det kommer att bli mer grönsaker och ingen godis och kakor osv. På måndag morgon ska jag ställa mig på vågen och utgå från den vikten och hoppas att komma ner till åtti så snart som möjligt så jag kan köpa min nya mobil. Ni får gärna heja och peppa mig. Jag tror man behöver mycket stöd om man ska lyckas. Så håll tummarna för mig. Men först ska det vara påsk och då ska jag faktisk äta godis och kakor men inte överdrivet förstås.


I morgon ska jag till sjukgymnasten för att få ett träningsprogram för mina tennisarmar. Undrar vad man gör då.


God natt!

Av Pia - 4 april 2012 08:02

En dag till på jobbet sedan påsklov.


Det var svårt atbarnen i dag. De tävlade vem som kramade mamma mest innan hon skulle gå. Jag tror det blev oavgjort. Men när de gör så så vill man bara vara hemma med dem. Men snart så har vi fem dagar att gossa på.


Det luktar så gott i min shoppingvagn i dag. Jag har med mig surdegslimpor och de doftar undebart. Längtar tills i eftermiddag då jag få ta en bit. Men innan dess ska jag försås hinna jobba och gå på pilates.


Ha en bra dag!!

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards