acasadipia

Alla inlägg den 28 februari 2018

Av Pia - 28 februari 2018 08:59

Ännu en kall dag. Borde ha ont. Om jag läser på min Facebook sidor om fibromyalgi så har alla jätte ont när det är kallt. För mig verkar det vara tvärtom. Har ytterst lite ont. Ömmar lite bara. Kyla verkar vara bra för min FIBRO. Konstigt men sant. På tal om kyla och snö. Nu kanske några tycker jag är konstig men skulle önska att snön kom typ i slutet av november och stannade till mars. Och att det är temperaturen ligger på -5-6°. Det skulle vara skönt med en ordentlig vinter. Där snö och minusgrader är de flesta dagarna. Tycker ni inte det? Luften blir friskare och ljuden blir lugnare.

Igår när jag åkte till jobbet bestämde jag mig för att ikväll (i går kväll) ska jag sätta mig med min BuJo. Jag gjorde det. Gjorde klar vecka 9 och gjorde två sidor till. Mars börjar ta form. Medans jag satt och gjorde det så sätt Joakim och pysslade lite med en av garnbollarna och gjorde klar sin varg. Vi hade en trevlig stund.

I morse sätt David och sällskapade med mig vid frukost. Tyckte jag gick alldeles för sent i dag. Jag har sagt att de får börja spela mär jag har gått. Jag gick vid halv nio. Men på fredag så blir han glad för då går jag redan vid halv sju.

Sportlovet löper på bra. Lite gnäll om vem som har spelat mest är det men de klarar att värma lunchen i Micron. Joakim tog till och med grönsaker till lunchen. Man blir så glad när det man försöker lära ut går in. Joakim är även jätte förkyld. Får hoppas att man inte blir smittad. Än så länge verkar David och jag ha klarat oss. Men man hör många som snörvlar på pendeln så en massa bakterier och virusar virvlar om krig i luften.

Ha det och hoppas ni är friska.

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards