acasadipia

Alla inlägg den 5 februari 2018

Av Pia - 5 februari 2018 09:04

Det har varit en kreativ helg. Bakat, virkat och pysslat med min BuJo.

Bakat med den nya surdegsgrunden. Fördragen var bubblig så jag trodde det skulle funka. Det jäste kanske lite bättre. Det blev inte pannkakor utan än kanske kan kalla dem en anings nästa pannkakor.

Moltas hade bitit sönder sin korg han har sina leksaker i hos mamma så jag började en ny till honom. Han har redan börjat bita i den oxå.

I lördags hände det mycket. Hade lovat barnen att vi sku?le äta på Max när jag fick pengar från Försäkringskassan. Håll löftet vi lånade mammas bil och åkte och tog varsin hamburgare. Sedan hem och vila/spela innan vi tog en långpromenad med mamma och Moltas. Vi är alltså jag och killarna. Vi avslutade promenaden med att köpa lösgodis. En sak till som jag hade lovat när pengar kom in. När vi kom hem fortsatte killarna att spela på xboxen och jag satte mig vid köksbordet och pysslade med min BuJo. Upptäckte när jag skulle fylla i mina aktiviteter att jag hade gjort några fel. Den sidan med Odens häst Sleipner skulle det ha stått "Nästa månad" men jag skrev "Nästa vecka". Det andra så glömde jag rutan "Att göra" så fick fixa till det. Och förstås så var jag för ivrig på en del sidor och lyckades dra med handen innan det hade torkar så det blev en del ofrivilliga sträck. Men det gör inget tycker det blev bra ändå. Vad tycker ni.?

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards