acasadipia

Alla inlägg den 13 februari 2018

Av Pia - 13 februari 2018 07:25

Och fy vad mycket folk det är. Mörk är det oxå. Och så glömde jag att sätta på mig mina damasker så nu är det kallt om vaderna och byxkorna kommer få sånadär vita prickar hmmm. Det är för tidigt för mig är inte van. Kommer för hoppningsvis bli van senare i år när jag går upp ännu mer i tid. Men jag tar det då. Varför är jag uppe så tidigt då? Jo vi ska ha avdelningsdag eller rättare sagt avdelning halvdag. Jag jobba fyra timmar i dag och ledig i morgon. Skönt. Men det är inte slut för det ska till Knivsta oxå och träffa rehapkodinator och arbetsgivaren. Så en lång dag för mig.

Mina skor jag har försökt laga har gott sönder igen. Fan fan fan. Det är de skor som mina fötter trivs bäst i. Kanske ska försöka laga med silvertejp? Då är det frågan snyggare skor och onda fötter eller fötter som inte gör ont i skor med silvertejp på? Ska fundera på detta. För nya skor hjälper ju inte mot värk de ska ju gås in innan de blir sköna. Hmmm svårt. Får nog sätta på tejpen och fråga mina killar vad de tycker.

Tog det lugnt i går. Försökte hjälpa stora killen med läxor men då kom tonåringen fram. Med ett himla humör. Men jag tror bi lyckades gå igenom de engelska glosorna och de fem multiplikation talen. Men hans mungipor var nere vid fötterna och jag fick verkligen andas för att inte själv få ett utbrott. Får hoppas det går lättare ikväll.

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards