acasadipia

Alla inlägg den 16 februari 2018

Av Pia - 16 februari 2018 16:46

Känner mig som jätte duktig mamma nu. Igår skickade jag mail till killarnas lärare och bad och få hem lite läxor så de inte kommer efter. Fick svar i dag så jag kan hämta i eftermiddag. Himla vad duktig jag är. Nu ska jag få killarna att göra dem också.

Ibland vill jag göra så mycket så jag göra inget och blir uttråkad. En massa saker skulle jag kunna tänka mig att göra men kommer inte till skott att göra något. Mycket irriterande. Brukar bli så här efter de trevliga gruppträffarna. Som tog slut i dag. Var så himla glad att umgås och prata med dessa människor som förstår in i minsta detalj vad man menar när man pratar om smärta och utmattning. Så skön. Men nu känns det som luften har gott ur mig. Finns saker jag borde göra och så finns det saker som jag vill göra men jag ligger kvar i sängen och spelar på min mobil eller nu skriver på bloggen.

Så trött på denna känslan. Vill fortsätta att må bra. Och göra både tråkiga och roliga saker. Mina barn dividerat över min säng om hur länge de ska spela. Som om jag inte fanns i sängen. Jag låtsas att jag inte är här. Nu har de tydligen kommit överens. Tänk om jag hade en liten del av deras energi så jag gjorde något. Orkar inte ens lyfta på rumpan och ta ett glas vin. Ni förstår hur illa det är va.

Ok medans jag ligger är så kan jag väl beställa Online pizza som vi ska ha till middag. När den kommer måste jag gå upp och då har jag ju också anledning till att ta mitt glas vin. Och vem vet då kanske jag får energi att göra något. Som virka eller något annat roligt.

Av Pia - 16 februari 2018 07:51

Ok på väg till Kista för den sista gången med gruppen. Ingen rolig känsla. Ja vi har vår lilla grupp på Facebook men ändå. Det stöd man har fått sedan november då jag tänkte jaja gruppterapi inget för mig. Men det fick jag slängt i ansiktet. Detta har varit bland det bästa jag har gjort. Dels inse att tyvärr är det flera som lider av fibromyalgi och annan kronisk smärta och dels så få träffa dessa fina människor som har delat med sig en massa känslor och saker. Jag tycker inte om att få råd av andra. Men dessa människor kan få ge mig en massa råd för de har så goda råd att ge. Så med sorg i hjärtat åker jag på min sista gruppträff.
Känner mig hängig som en förkylning ligger och lurar i kroppen. Snälla håll tummarna att den inte bryter ut. Vill inte vara sjuk. På torsdag ska jag gå upp i tid. Börja jobba 50% det känns så jävla bra. Tar ett stort steg till i min värderade riktning.
Eftersom som vi har sjukstuga hemma så kom vi överens (läs jag bestämde) att vi hoppar bio i helgen som vi hade planerat. Vi kommer ta Online pizza istället. Har bara gjort det en gång tidigare så jag och barnen tycker det är lite spännande att få pizzan hem kört.
Ha en skön fredag.

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards