acasadipia

Alla inlägg den 2 februari 2018

Av Pia - 2 februari 2018 08:03

Idag ska vi vara ute på grupperna. Har tagit semester så några i gruppen kommer gå ut och äta en tidig lunch efter. Tog med mig mössa och vantar så jag inte fryser.

Haltade mig till pendeln fötterna/hälarna värker. Kom på i går morse att jag hade ju köpt sulor som var fjärande och som kanske hjälper fötterna. Köpte dem till sommaren för att ha dem i mina converse. Det känns Lite bättre så det hjälper nog.

Matade min nya surdegsgrund i går kväll. Gjorde fördragen i morse håll tummarna för att jag får fluffiga frallor nu.

Jag beställde pennor och en tejprulle från Panduro. När jag hämtade ut paketet fick jag denna kartong och tänkte vad hade jag beställt för pennor? jättestora eller?

Nä det var de pennor jag hade beställt men när de packade dem ville de nog vara säkra på att lösenord inte böjde paketet.

Killarna kom hem trötta men glada vid nio-tiden igår efter att varit i Uppsala på teater. Det första de så var att de hade ätit Ahlgrens bilar. David skulle kunna se den igen. Bröderna lejonhjärta såg dem. I mitt huvud spelades syrrans lp-skiva upp. Vet inte hur många gånger jag lyssnade på den. Men så många gånger så den här fått sitt utrymme i huvudet.

Ha en bra dag

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards