acasadipia

Alla inlägg den 8 februari 2018

Av Pia - 8 februari 2018 09:20

När klockan ringde så bestämde jag mig för att ligga kvar och stanna hemma idag. Efter tio minuter tänkte jag jag bestämmer mig efter jag har duschat. Klädde mig, åt frukost, såg mamma vi bilen. Hon viftade och frågade om jag kunde öppna bommen. Hjälpte henne ner med väskor fick skjuts till stationen och nu sitter jag på pendeln. Jag som inte skulle gå upp. Jag som skulle stanna hemma.

Fötterna är ok. Skavsårsblåsan är öm men ok. Men vaderna helvete vad de gör ont. Antagligen för jag spände dem i går när jag hade ont i fötterna. Satte på mig egen stickade benvärmare för att hålla dem varma.

Vilken snygg matta jag har. Gillar den verkligen. Egentligen är det mammas julmatta som jag har fått ha istället för att den skulle ligga i källaren och inte göra någon glad.

Kom ni ihåg när jag höll på med min egen designade elefant? Till den tilltänkta västen. Men när jag hade lyckats igenom mönstret upptäckte jag att bredden var alldeles för stor. Så här nu börjat om med en mindre storlek på virknålen och lite justering av maskor. Repade inte upp det jag hade gjort till ett nystan utan repar upp eftersom för att inte slita på garnet för mycket. Det är ju iallafall råsilke.

Nu har jag nästan skrivit hela vägen till Stockholm city. Ha en skön torsdag.

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards