acasadipia

Alla inlägg under januari 2014

Av Pia - 22 januari 2014 08:06

Det verkar ha som det har blivit bättre. Jag har mer energi i kroppen och kroppen vill göra mera. Så det är inte bara huvud som vill mera. Det är lång bit kvar innan jag är mig själv igen. Antagligen är jag lite förändrad efter detta men hoppas att om världen tycker till det bättre.

I går morse virkade jag ju så här mycket hann jag på tjugo minuter.

Ibland blir saker bättre i verkligheten än vad man hade tänkt sig.

Sytt på en virkad fjäril på jeans lappar som ska bli en kåpa till min overlock- maskin.

Idag ska jag gå en kurs för elekronisk-kalender. Har vissligen använt det ett tag men kanske får lära mig något nytt. Och hoppas att sekretariatet skaffar en gemensam så man kan se inplanerade frånvaro av kollegor. Vi fåt se vad de andra tycker. Nä nu vill min bok ha min uppmärksamhet så ha en bra dag!

Allmänt · SY · Virka
Av Pia - 21 januari 2014 09:01

Bilden ville inte läggas in på förra inlägget så den kommer nu hoppas jag.

Av Pia - 21 januari 2014 08:55

Igår blev jag klar med sockarna lite stora men de krymper kanske i tvätten.

[Bild]

Det är tråkigt att åka pendel när man inte har någon boka att läsa. På måndagar har jag ryggsäcken med mig till jobbet för datorn skulle, sedan lämnar jag ryggan på jobbet i veckan eftersom jag inte släpar hem dator varje dag. Så i går blev min bok kvar i ryggan på jobbet så jag fick ha tråkigt på hem vägen och får ha tråkigt nu på väg till jobbet. Det första jag gör när jag kommer till jobbet blir att lägga boken i handväskan så hem vägen i dag inte blir så tråkig.

När man får sova en hel natt utan att bli störd så känns allt mycket bättre. Så i morse började jag med ett nytt projekt en badrumsmatta av tygtrasor.
Det går så himla fort att virka med trasor och roligt är det oxå. Får ta kort på den när jag kommer hem så ni får se hur mycket man hinner på tjugo minuter.

Ha en bra tisdag!

Av Pia - 20 januari 2014 08:51

Jaha då var det måndag igen. Lämnat barnen på dagis/fritis och nu ser jag dem inte på en vecka?

Var så slut i går så det blev inget städat för mig. Barnen var duktiga och städade sitt rum och så hjälpte de till och diska lite oxå. Vi kom inte ut till pulkabaken förrän vi tre tiden. Men var ute kanske två timmar. Hade tänkt gå tidigare men då ringde deras faster och frågande om vi var kvar för kusin Oliver vill åka med dem så de fick åka en stund till. Vad gjorde jag jo jag stod nedanföroch hejade och önskade att jag oxå kunde åka.

Lyckades fånga Joakim en gång på kort annars åkte de för snabbt för att kameran skulle hänga med.

Nu är det lite kvar på sockan om jag har lusta att sticka i kväll så tror jag att den blir färdig ikväll.?

Eftersom jag inte städade i går så har jag nu fyra dagar på mig att göra det denna vecka. På fredag ska jag till Eskilstuna och vara där över helgen.

Nu är det dax att ta fram boken och läsa lite innan jag kommer fram till centralen

Ha det!!!!!!

Av Pia - 18 januari 2014 18:33

Efter en dag med mycket frisk luft. Barnen har åkt pulka och snowraceer i två om gångar. En gång på förmiddagen i backen bakom Sätunaskolan och en gång på eftermiddagen med kusin Oliver i backen vid Sätunaparken. Så var det skönt att ta hand om sig själv. Satte på en film till barnen och gav dem lite lördagsgodis. Då hoppade jag in i duschen och tog mig ett litet hemma spa med peerling både på kroppen och ansiktet. Himmla skönt alltså.

Vi ska försöka att vara ute en hel del i morgon oxå.

Ha en bra lördagskväll.

Av Pia - 17 januari 2014 16:05

Nu har jag diskat halva disken och lagt resten i blöt. Jag har oxå satt en pizzadeg på jäsning. Barnen är redan hemma. David har slagit sig på dagis så han var med pappa jobbet på eftermiddagen. Dagis sa att de inte hade fått tag i mig. De ringde till min gamla mobil i stället för till jobbmobilen så de ringde Peter istället. Jag tror jag har lämnat jobb nummret minst två gånger ändå så blir det fel. Nu har de i allafall rätt nummer för jag skrev dit det själv i deras bok.

Det är bra med David ett litet streck och en bula strax ovanför ögonbrynet.

Av Pia - 17 januari 2014 07:56

Jag fick inte någon att diska i går så den j...a disken står kvar. Jaja jag får väl göra det själv då. Men jag gör det i eftermiddag när jag kommer hem från jobbet.

I kväll har det beställts hem gjord pizza. Så det är val bra om disken är borta innan ny disk kommer. Fy tusan vad jag längtar efter en diskmaskin.

Ha en bra dag!

Av Pia - 16 januari 2014 18:51

Det är någon som lagar mat och smoothie till barnen här. Men denna någon diskar inte efter sig. Verkar tro att dey finns hustomtar som gör det. Undra om jag kan säga till på skarpen så blir det kanske gjort. Men jag tror att denna någon inte har lust att diska utan helldre skriver på sin blogg.

Är det någon som har någon ide på hur jag får fart på denna någon så det blir fint i köket innan jag går och lägger mig?

Tacksam för snabba svar. Snart är det dax att läsa Harry Potter för gokorvarna så de somnar sött.

Eller någon kanske känner någon hustomte som tycker om att diska hos andra. Jag är öppen för olika förslag.

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards