acasadipia

Alla inlägg den 24 januari 2014

Av Pia - 24 januari 2014 09:42

Nu sitter jag på pendeln inte på väg till jobbet utan till Eskilstuna för att umgås med mamma och gå på en boupptäckning efter pappa.

I går kämpade jag med kåpan som ska sitta över overlocken. När jag hade sytt i hop allt utom taket upptäckte jag att jag hade mätt fel så jag gav upp. La den åt sidan och så får jag fixa till den senare.

Jag har ett himla rent badrum nu. I bland över träffat man sig själv när man håller på. Eftersom jag var så noga med badrummet så fick vardagsrummet vara. Det var ju där jag även sydde. Jag får fixa det på söndag när jag kommer hem. Sedan är det bäl dax att börja om igen så nästa veckas städning blir klar till helgen. Phu det är nästa ett heltids jobb att städa. Man blir ju aldrig färdig. När man tror att man är färdig så har det blivit stökigt igen.

Har förberett ett broderi som handarbete i Eskilstuna. En påskduk. Nu undrar ni, vadå förberett? Jo jag sätter en maskeringstejp i kanten på väven så den inte ska franssa sig. Så kollar jag fall det finns en nål. Oftas så finns det en nål men jag har varit med om att det fattas nål och då är det jobbigt att sy. Sedan lägger jag med en sax. Nu är det bara att börja! Det var faktiskt jätte länge sedan jag broderade sist. Tröttnade och lärde mig att virka i stället. Men har gått och längtat lite efter det på sistonde.

Jag kommer tidigt till centralen men jag tänkte gå och köpa lite frukt och en mugg te till resan och tycker väldigt illa om att stressa. Förut klarade jag stressen bra. Jag blev lugn och målmedveten. Men nu får jag en känsla att jag ska klappa ihop i stället. Men jag arbetar på detoch försöker hålla lugnet och försöker ha målet i sikte. Sedan försökerjag unvika stress när jag själv kan styra det. Jädrans kom på att jag glömde mina hörlurar. Så ingen bra musik på tåget. Jaja har i allafall min bok och om jag tröttnar på det så kan jag ju sova lite.

Ha en himla trevlig fredag

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards