acasadipia

Alla inlägg den 4 april 2017

Av Pia - 4 april 2017 07:08

När jag kom till spärren vid pendeltåget såg jag en kille som försökte smita in efter en annan. Eftersom jag såg det så gick jag sakta genom spärren så han inte skulle hänga på mig. Tyvärr kom det en annan kille som han hänge på och kom innanför spärrarna utan att betala. Jag blir så arg på dessa snåla jävlar.

Nu över till roligare saker. Igår på hemvägen läste jag ut min bok. Så jag bestämde mig för att ta bussen till Märsta centrum och slinka in på biblioteket och dels lämna tillbaka boken som jag läst ut och dels låna bok nummer två i serien. Upptäckte att jag hade glömt lånekortet men det funkade att låna med personnummret istället. Så efter jag har skrivit färdigt så ska jag börja på denna.

I helgen har jag pysslat en del. Gjort gammla konservburkar till fina förvaringsburkar, flätat nyckelringar med japansk flätteknik, virkat en korg av trikå. Kanske mådde mina armar och fingrar så himmla bra efter detta men själen mår himmla bra.

Vet ni vad efter har saknat mina reservnycklar ett bra tag hittade jag dem i morse när jag letade efter frimärken. Eftersom det är dem som Joakim brukar ha så skulle man kunna tänka sig att han hade tappat dem, men jag har haft en känsla att de fanns hemma någonstans och jag hade rätt. ?

Nä nu vill jag läsa om lite. Försöker vara positiv och inte tänka på värken så därför ska jag försöka skriva mest positiva saker.

Kram

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards