acasadipia

Alla inlägg den 14 juni 2015

Av Pia - 14 juni 2015 08:10

Idag är det en speciell dag för i dag är det min födelsedag ? hipp hipp hurra ? för mig.

I år är nog det första året i hela mitt liv som jag känner vi kan hoppa över denna dag. Jag har alltid varit barnslig förtjust i min födelsedag ?. Men i år vill jag inte riktigt fira den. Förra året var jag och killarna på Gotland vår semester hade börjat. Det hade varit bestämt innan gubben och jag hade träffats igen så han var inte med. Men det fanns/finns Skype så han var med där istället. I år är han inte här alls för jag tror inte det finns Skype till där han är. Jag kan bara hoppas att han är i närheten iallafall. Tror ju på att dem man har kär ? finns runt en och ger en bra energi ? för att komma framåt i livet även fast de inte finns här på jorden.

Barnen kommer snart. Har bjudit hit Pia med partner och vovvar i eftermiddag. Tog mig samman i går och bakade lite kakor och en mjukkaka. Funderar på att gå upp och göra tigermuffins nu. Baka är kul, men det hade varit roligare att baka om man hade haft en diskmaskin så man slapp disken efter. Jag valde att diska istället för att damsuga. Det var lättare att motivera mig till det.

Jag hann se på bröllop och vara med på bröllopsmiddag och höra talen. Kungen och brudens pappa höll fina tal. Brudparet själva gjorde fina på sina sätt. Men en sak sa prinsen, jag förstår vad han menar men. Hans sa att Kärlek vinner över allt. Måste säga tyvärr så gör den inte det. Kärlek vinner över nästan allt. Och den fina kälekssången som prinsessan hade varit med och gjort som Molly och Danny framförde helt underbar. Brukar inte gråta till låtar men en liten tår rann faktiskt på min kind.

När jag gick in och läste på Facebook så fick jag det sårliga meddelande att Magnus Härenstam har avlidit.Vila i frid. Nu har alla tre som lärde mig bokstäverna gott bort. Eva, Magnus och Brasse. Vilken tur att man kan se ert underbar barnprogram än idag. Mina barn kanske inte lärde sig bokstäver av programmet men de tycker hemskt mycket om Fem myror är fler än fyra elefant. rip

Till bröllopet kan man ju inte bara sitta upp och ner och titta nä virka måste man göra. Har kommit en bit på min matta många påsar får lämna sitt bidrag. Behöver nog tigga till mig mera av vänner oxå för att bli färdig.

Ska försöka njuta av dagen i dag iallafall. Kramar.

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards