acasadipia

Alla inlägg den 23 augusti 2018

Av Pia - 23 augusti 2018 08:05

Ont gör det som fan. Men ska klara mig veckan ut. Inget bokat förrän söndag. Så vila och ta det lungt gäller för mig.

Jag har tillfälligt lagt ner broderiet. Räcknat fel fyra gånger så jag måste repa. Så den får ligga och vänta tills jag är redo igen. Har tagit med ett projekt som har legat och väntar över ett år. En sjal ska det bli. Och sticka är det som gäller. Beskrivningen är lite konstig men tänker att det löser sig under gång.

Ben och fötter värker som fan. Fram sidan på smalbenet. Det är en obehaglig värk. Drar ner humöret och energin i mig.

Jag vill verkligen gå ner i vikt nu. Men jag kan inte tokträna för då tar värken över. Och träna så svetten sprutar kan jag inte heller för det triggar igång fibron. Äta ännu mindre inga gosaker alls. Men hur tråkigt blir inte livet då. Måste hitta en balans där intaget är mindre än uttaget utan att trigga fibron.

Balans det är det som är A och O hela tiden. Balans i träning, Balans i matintag, Balans i energi uttag osv. Jag spyr på det. Jag spyr på det ibland. Hitta en balans i livet så man kan leva ett så jävla normalt liv som möjligt med denna jävla idiotiska sjukdom.

Förlåt var tvungen att svära lite. Drömmer om fyra saker i mitt liv just nu. Det är inte i kronologisk ordning. En bil, en hund, flytta till Gotland och en gubbe att dela livet med. Bil och hund handlar om tid och pengar. Gotland tid. Barnen ska växa upp. Gubbe var fan hittar man en sådan.

Ha det!

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards