acasadipia

Alla inlägg under maj 2018

Av Pia - 7 maj 2018 10:42

På väg till trådning av ögonbryn och överläpp. Idag slår jag till med färgning av ögonbrynen och ögonfransarna. Ska bli fin. (hopoas jag).

Mitt helg ävetyr kommer i bilder i morgon. Så glad att jag var klok och ta semester i dag för återhämtning. Gar sovit bra i natt fått dra mig någon timme. Ta det lungt innan jag gav mig i väg på skönhetsvård. Har fått hålla igen så jag inte satte mig och pyssla. Så jag har inte packat upp ännu. Ska göra det i lungn takt när jag kommer hem. Får nig organisera om på pysselbordet. Så tråkigt jag ska hadet då.. NOT. Så himla roligt att göra det. Ha det gott.

Av Pia - 6 maj 2018 08:19

Tyvärr sista dagen. Men om det höll på i evighet så skulle det ju inte var lika rolig. Så himla glad att jag har semester imorgon. Ska inpricip inte gör någonting bar smälta det jag har upplevt och längta till nästa gång. Hoppas det blir nästa år igen.

Tog lite kort på våren på väg till pendeln. Förra året tog det nästan tre veckor för Japanska körsbärsträden på gården att blomma efter att det hade börjat att träden på Kungsträdgården blommade i år blommar de sammtidigt.

Av Pia - 5 maj 2018 08:25

På väg till dagen äventyr. Lite mindre packning idag eftersom jag lämnade kvar det jag hade med mig i går. Mina alster får ni se i ett inlägg om på tisdag.

Av Pia - 4 maj 2018 14:02

Ett litet kort inlägg idag. Växelfel med intällda avgångar och försenar gör att jag få fint sitta och vänta på tåget. Alltså jag är på väg till Stockholm hobby and craft event i Solnhallen. Och vill inte vänta på något tåg.

En fullpackad dramaten och ryggsäck så är jag redo för eftermiddag och kväll med pyssel.

Av Pia - 3 maj 2018 09:08

En dag kvar. Imorgon börjar pysselhelgen som jag har längtat till så himla mycket. Var och köpte lite saker till den som jag ska använda på de workshops som jag kommer att gå på. I kväll ska jag börja packa dramaten troligen kommer jag ha med mig mera saker på lördagen. Men det ska bli så roligt.

På grund av den kommande helg har jag en massa energi i kroppen. Man kan nog säga att jag lyser. Men kroppen är förstås inte så samarbetsvillig. Den värker. Men det skiter jag i. För denna helg ska jag bara ha roligt och njuta med alla andra som är där.

Idag ska jag ta en fika med en från rehabgruppen. Ser framemot det också. Som ni hör försöker jag hitta allt som är positivt runt mig nu så jag ska klara detta. Jag tror jag har lite skrivkramp i dag så jag av slutar detta korta inlägg nu.

KRAM PÅ ER ALLA

Av Pia - 2 maj 2018 07:45

Ny vecka höll jag på att skriva men det är ju onsdag. Och snart är det fredag och då börjar Stockholm hobby and craft event. En hel helg med pyssel och umgänge med samma intresse. Så jag har längtat. Men jag har svårt att packa. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Vill göra så mycket så det blir tillt i huvudet. Tur att jag har min BuJo som jag kan hålla reda på saker och ting.

På tal om BuJo så har jag de senaste dagarna jobbat hårt för att få till månadens saker. Elefanter är teamat.

Just nu är jag på väg till mitt absolut sista möte PBM i Kista. Fick två extra träffar med psykologen. Så i dag är det riktiga avslutet på rehab efter detta så är jag fri eller hur man kan säga. Allting går med sakta takt åt rätt håll. Klart jag har motgångar på vägen, men jag har lärt mig att hantera dem.


Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards