acasadipia

Alla inlägg den 21 maj 2018

Av Pia - 21 maj 2018 11:30

Har mitionerat för mycket tycker min kropp. Kan inte sova även fast jag tar mina tabletter. Två dygn utan ordentligt sömn tar på en. Sedan triggar det igång värken och då är man i en ond cirkel.

Vad har jag gjort då tänker ni? Mina cykelturer med killarna är det jag har gjort. Alltså ökat motionen. Tycker det så mycket om att cykla. Vi cyklar långsamt och många raster men det hjälper inte. Den värken jag har är vidrig inte bara att smörtan är hög. Jag känner verkligen hur den kryper runt i kroppen ibland stannar den till och hugger lite extra på vissa ställen. Tårarna trycker bakom ögonlocken. Jag har utmattat trött oxå. Men kan inte sova. Har haft min favorit musik på hela morgon det får hjärnan att slappna av och inte jag tänker på alla måsten och slipper känna olust att jag är hemma igen. Men kan inte sova. Har ett kilo blandfärs som ska bli köttbullar idag annars blir färsen förstörd. Hoppas på att killarna hjälper mig i eftermiddag med det. Har hittat ett recept som de tycker om. Jag vet att det är lättare att köpa färdiga köttbullar. Men vill inte köpa färdig mat när man kan göra dem själva.

Utan att de vet om det så om killarna visar att de är hjälpsamma kommer de tjäna på det. Vill inte muta så de hjälper. Hoppas de kan hjälpa ändå.

Mycket snurrar runt i huvudet inte bara jobbiga saker utan trevliga saker. Men det är som huvudet inte vågar sluta snurra. Vad händer om den gör det. Faller jag då eller händer det ingenting? Jag försöker få stopp på det iallafall men det går inte. Försöker ha det tyst och bara sitter och tittar ut över gården från balkongen och försöker märka naturen. Träden som har slagit ut. Syrenerna som blommar. Den underbara blåa himlen. Fåglarna som kvittrar. Hjälper inte det snurrar på högvarv i huvudet. Lyssna på ljudbok funkade inte. Musik funkade ett tag men inte längre. Men faller jag? Om de slutar. Jag tror faktiskt inte det. Tror faktiskt att det skulle bli tvärtom. Men det hjälper att jag tror det det slutar iallafall inte. Utan triggar värk och sömnlösheten istället. Jag skulle kunna hålla på att skriva och skriva hela dagen om det. Men jag slutar nu och går och sätter på te och tar en macka till det och sätter mig med musiken på balkongen och tittar på världen utanför.

Ha det!

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards