acasadipia

Alla inlägg den 2 juli 2012

Av Pia - 2 juli 2012 21:34

Jag har trott jag varit allergis men det är nog en förkylning. David är oxå förkyld kommer att vara hemma i morgon. Peter får ta förmiddagen och jag kommer hem till eftermiddagen. sen är det nog jag som ska vara hemma med honom. Lilla gubben han har missuppfattat detta med ögoninflamation. det brukar komma efter en förkylning inte före. Men han kör sitt eget race så han vänder på det.


HAde svårt att få hem Joakim i dag han hade inte hunnit lek färdigt med alla grejer på gården i dag. Men ha ska dit i morgon så då får han fortsätta att leka och utforska de nya leksakerna. Hoppas inte han oxå blir förkyld. Då får jag vaba för honom med. Peter kan inte säger han. han får ta igen det i höst i stället. Vissligen har jag det lungt på jobbet men man kan ju inte vara borta jämt från jobbet. Vi är två som kan dela på vaben.


Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite i min bok och sova gott hoppas jag. För i natten som var sov jag knappt någonting.


God natt och sov gott

Av Pia - 2 juli 2012 07:56

Bara för jag har kommit i gång med träningen så ska jag gå och få ont i halsen. Man blir så himmla trött på det. har knappt sovit natt på grund av det. Den gör fortfarande ont så jag storknar. Är i alla fall på jobbet men det blir ingen träning.   


Om det ge sig under dagen kanske jag tar en lätt promenad i kväll så jag rör lite på mig i alla fall.


Det var hur lätt som helst att lämna barnen i dag. Peter och jag lämnade båda för det är för vi skulle lämna dem på ett annat dagis för det är sammanslagning nu i sommar. Det var knappt att vi fick en hejdå kram för de skulle in och kolla in alla nya leksaker. Undra om jag får hem dem i kväll. De ska vara där i två veckor sedan blir det semester.


Har en bra dag!!

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards