acasadipia

Alla inlägg den 1 juli 2012

Av Pia - 1 juli 2012 20:31

Nu har jag tagit ett ny bakat surdegsfralla och en kopp te. Jag säger bara Mums!

Så ser resten ut:

 

Denna helg har jag vilat från träning. det är inte så att jag har suttis på min rumpa hela helgen men jag har inte varit ute och gått eller cyklat. i morgon blir det andra tag igen. Ett morgon pass på motionscykel och sedan ett kvälls pass promenad eller cykel. och så ska det bli de närmaste fem dagarna. sedan vila igen.


I dag har jag synat med lite tårta och kakor. vi var på ett tre-års kalas hos en bekant. Då kan man ju inte neka det goda. ANnars har familjen hållt sina löften att inte äta några kakor, chips och kakor. Klart så fick barnen en fiskedamms påse i dag, och de fick förstås äta upp sitt godis. Men peter och jag har varit duktiga.


Jag har ordat bra för mig i natt. Joakim har skrapat sin rygg och gnällde att han inte kunde sova då sa jag till honom att han kanske kunde sova i min säng. Han tyckte min säng var mjukare så vi har bytt säng i natt. Ganska skönt faktiskt.


god natt!

Av Pia - 1 juli 2012 18:08

Jaha nu är det juli och man sitter och fryser. Nu hoppas jag på att värmen kommer tills jag börjar min semester om två veckor.

Båda barnen är snuviga men det stora barnet misstänke vi gräspollen allergi så han fick allergimedicin den lilla ska vi testa men lite på oxå. Jag brukar inte reagera på gräs men det kliar i halsen och ögonen på mig så jag tror det är extremt höga nivåer på gräspollen nu. eller så är man extra känslig när det var så kraftig pollen nivåer i våras.


I går var vi i uppsala och köpte lite grejor bl.a nya stolar. det var inget fel på de andra mer än att de var för tunga så de nya är lätta. De gamla ska jag försöka sälja på blocket om ingen av er är intreserade av fyra björkstolar.

de gammla:

 

De nya:

 

Det bler några dynor till balkongen oxå. köpte båtdynor på biltemat så de ska hålla mot lite väta.

 

Annars har jag väl inte gjort så mycket mer än det vanliga. städat, tvättat, vikt tvätt o.s.v


Nu ska jag baka ut surdegarna jag har gjort de har jäst jättebra i denna värme eller vad tycker ni?

   

Hörs snart!!!

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards