acasadipia

Alla inlägg under februari 2012

Av Pia - 17 februari 2012 08:58

Mera broderier. Jag har gjort mera som jag har gett bort och så har jag även gjort julbroderier samt en del dukar som jag inte har kort på.


             

Av Pia - 17 februari 2012 08:47

Här kommer några broderier som jag har gjort och hänger hemma hos mamma och mig.


             

Av Pia - 17 februari 2012 08:17

Bättre sent än aldrig brukar det heta hä kommer några bilder från mina dagar i Eskilstuna.

       

Cesar (den bruna) och Rasmus (den svarta). Det är svårt att ta kort på hundar de rör sig i sista sekunsden så det blir suddigt. Men goa är de.


   

Vertygen jag använder när jag skär ut mina lappar till mitt blivande lapptaäck. Har inte gjort en lapp sedan jag kom hem. Men i går hade jag behövt täcket frös så himmla dant då.


 

Rasmus vet hur man slappar han. Borde lära mig av honom.


Av Pia - 16 februari 2012 19:38

i dag har jag mest försökt att sova i soffan framför TV. Var en sväng till doktor och hon sa att  jag skulle pröva Carpaltunnelskena både natt och dag. Så jag ringde min sjukgymnast om det och fick reda på att det var arbetsterapeuten som fixar sådant, som var på semester och åter på måndag så jag får vänta tills nästa vecka innan jag kan prova ut skenorna. Hoppas det ska hjälpa så man slipper pirrandet i händerna.


Blev gladnär posten kom. Den kom med min härliga tidning 101 idéer. En helt underbar tidning om man gillar pyssel. Synd att jag inta kan pyssla så mycket nu. Men snart kan jag nog det igen. Det var så mycket våriga pyssel så man får nästan vårkänslor i snöstormen. Här hos mig snöar det för fullt. Nu börjar snö högarna bli höga så man kan åka skjärtlapp i från dem så barnen tycker det är jättekul.


Ha en trevlig kväll och sov gott.

Av Pia - 15 februari 2012 07:39

Jädrans vad det har snöat i natt. Jag som trodde att våren var på väg. Men barnen tycker det är roligt. Så man får väl glädjas med dem. Domningarna, stickningarna och värken i armarna har börjat påverkat min natt sömn. Sover i genomsnitt tre timmar per natt och då inte i rad. Mina barn sover bra nu så det är inte de som stör mig annars brukar jag skylla på dem. Nä nu är det armarna. Måste hitta något som gör att jag kan få sova på nätterna. Jag kan inte sova på dagarna heller tyvärr. Men det ska väl lösa sig.



Av Pia - 14 februari 2012 12:19

Har varit ute på en promenad på mer än en timme, avslutade rundan i blommster affären för lita köp av röda tulpaner.

Det känns som jag har funnit lite av min försvunna energi. Ska lägga mig i soffan och slö titta på Mannen som talar med hundar. Hoppas på att somna en liten stund.


Kram

Av Pia - 14 februari 2012 10:05

I går hade jag energi så jag orkade cykla 35 minuter ta en promenad på 40 minuter samt gjorde de övningar som jag har fått av sjukgymnasten. I dag funderar jag på om jag kanske borde gå ut medans jag tittar på Biggers losers från USA. Att gå ner i vikt och vara sjukskriven hör inte riktigt i hop. Det är så lätt att man små äter när manär hemma och att man blir stilla sittande. I går varjag duktigi med både mat och motion. Inget småätande eller något efter middagen. Hittills i dag har det gått bra med maten inget små ätande. Nu verkar solen komma fram så jag ska nog sätta på mig yttekläderna och sätta på lurarna så jag får bra musik under promenaden. Heje heja gå i väg nu. (Man måste heja på sig själv när man inte har personlig tränare som gör det)


Tyvärr så har jag för ont i mina armar för att pyssla, så det är kanske därför jag inte har så mycket energi i dag. Men  jag broderade lite i går så nu har jag kommit halvvägs på mitt fiaspel.


  Nä nu drar jag på promenad.


Ha en trevlig allahjärtansdag på er alla


       

Av Pia - 12 februari 2012 21:10

Söndagskväll. Vill skriva någor men vet inte vad jag ska skriva riktigt. Jo de gör inte så ont i armarna när jag broderar så jag får hålla på med det nu. Jag kan ju inte sy hela kvällen utan typ en kvart och sedan får jag vila armarna i en halvtimme o.s.v Men det är bättre än att inte göra något alls.


David och jag gick och slängde papp och plast vid återviningsstationen. När vi var på väg där i från så kom soppbilen som tömmer pappen så David och jag var ju tvungna och se på. David var överförstjust över det. Vi gick sedan och hämtade en skjärtlapp och tog en minipromenad med vägar förbi några bra bakcar där man kan åka skjärtlapp. Tyvärr så kan jag inte åka själv så David fick göra det själv. Såg himmla roligt ut. Så nästa år ska jag åka pulka, bobb och skärtlapp med barnen i bakarna, om det kommer snö förstås.


Ha en trevlig kväll. nu ska jag gå och lägga mig och läsa "Ego Woman" av Caroline Gynning.


  

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards