acasadipia

Alla inlägg den 9 mars 2014

Av Pia - 9 mars 2014 19:57

När allt börjar bli bättre och en massa positiva saker händer. Varför ska det värka i kroppen så himmla mycket. För står faktiskt inte. Vaknade med värk i nacken och axlerna. Det har lättat nu men nu har jag ont i låren och knäna. Hela tiden så vandrar värken fram och tillbaka i kroppen. det enda ställe den är hela tiden är höfterna och i ryggslutet, ungefär där jag hade foglosningen. En sjukgymnast sa till mig att jag nog alltid skulle få ont just där om jag får ont i kroppen. och det stämmer det börjar alltid där och stannar kvar. Det är som där är min svagaste punkt.


På något konstigt sätt har jag lyckas damma och dammsugit hela lägenheten i dag. Började vi nio tiden och var färdig runt fem på kvällen så hade många små raster. Jag har liksom trotsat värken. Har varit nere i källan och pumpat cyklarna. Så om vädret håller i sig så tar vi nog cyklarna till skola och dagis på tisdag morgon. Har även pumpat däcken på cykelkärran. köpte ny cykelpump på Cleas ohlson så ville testa den. I höstas fick jag en fotpump som är bra att pumpa min pilatesboll så nu är den upp pumpad oxå. Kanske kan jag börja träna lite på den.


Eftersom jag är envis och inte vill bara ligga och klia mig i navel så har jag konkat upp jordpåsarna från källarna. Ska börja i veckan att plantera om S:t Paulerna och så femöringar. Det var de som jag fick på Gotland. De ser ut så här:

   Bilden har jag hittat på googel.

Mina kommer ha en annan färg, mörkare lila och någon som var vit oxå. Och om jag orkar så ska mina pelagoner få ny jord oxå.


Jag har skärt färdig remsor till tygkorgen jag ska virka. Kanske orkar börja i kväll, vi får se.


Ska nog först fixa en kopp te innan jag gör något. I morgon förmiddag blir lite jobbig. Ska vara fastande för provtagning till kommande hälsoundersökning. Det enda som är bra med det är att resten av kansliet oxå ska fasta i morgon så alla kommer att vara små tjuriga i morgon. Men om alla är det så kan vi kanske skratta om det i stället. På tisdag ska jag har testa på något nytt. Jag ska till riksdagens växel och börja jobba två dagar i veckan där. Det känns som en positv utmaning tycker jag. Hoppas bara att värken ger sig annars vet jag inte vad jag ska ta mig till.


Det är så mycket jag vill göra som värken stoppar. Blir så trött på det, vill må bra nu!!!!

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards