acasadipia

Alla inlägg den 2 mars 2014

Av Pia - 2 mars 2014 16:39

Jaha vad en vecka kan gå fort. Var ju nyss på väg till Gotland och nu är man hemma igen.

Första dagarna var gamska tunga. Det kändes väldigt tomt utan pappa. Skulle hjälpa mamma och röja men det blev nog mest mamma som röjde. Jag var mer som moraliskt stöd för mamma.
Barnen stormtrivdes leket både ute och inne. Vi bakade en omgång kanelbullar som räckte hela veckan. Vi lyckades klämma i hos tre omgångar chokladbollar denna vecka.

I torsdags så var vi i Fornsalen och kolla alla häftiga saker bl.a så gick vi ner en jätte brant trappa ner i källaren och såg hur medeltidens avlopp såg ut. Visby var en rik stad och välutvecklad. I pysselverkstataden fick barnen göra varsin mask. /lägger upp bilder i ett separat inlägg/

På fredagen var vi på Fenomenalen där handlade det om att testa så mycket som möjligt, klura ut saker m.m Gå in på deras hemsida och kolla in det www.fenomenalen.se. Alla som gick in fick göta en knapp och det gjorde alla utom mormor som tyckte det var löjligt. Barnen hade jätte kul och det var oxå roligt för oss vuxna tycket jag så vi kommer nog att åka dit i sommar igen.
Hade inte så mycket ro att brodera i veckan men lite har jag gjort. Köpte väv så barnen har börjar med varsin duk oxå.
Annars så har vi myst framför brasan på kvällarna jag och barnen fixade in ved flera gånger denna vecka medans mamma har varit ute och rastat Rasmus.
Var över hos mammas granne Barbro och fick lite frön till Femöringar. Vi får se hur de blir. Fick även en vit S:t paula. Jag ska ge henne plantor av mina S:t pauler så man kan säga att vi byter plantor.
David ville ut och leka på gården idag men Joakim ville inte så han gick ut själv. Gjorde i ordning en kopp te och klädde påmig ytterkläderna och satte mig på balkongen så jag hade uppsikt över honom. Nu sitter Joakim och tittar på radiostyrda båtar, just nu på när Titanic sjönk. David har kommit in och tittar förundrat han oxå. Han konstatera att det måste ha varit många människor som dog när den sjönk. Han är klok han.
Det är mycket krig i dessa killar, de leker att det är fiender bakom varje hörn. Deras lilla mamma försöker få dem leka lite trevligare saker men de åter kommer till krigslekar. Det ända som är bra att de varierar krigs åren ibland Vikingar, ibland riddare, ibland star wars o.s.v Det hör väl till killar att de leker sådant. David berättade att de hade lekt pappa, barn oxå. Så det finns hopp att de leker andra lekar oxå.

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards