acasadipia

Alla inlägg under februari 2014

Av Pia - 5 februari 2014 12:22

Jag har fått min favoplats på pendeln.??

Vad lite kan göra en så glad =)

Efter lite putsande och nytt batteri så funkar pappas klocka. Några länkar tog bort oxå så den skulle passa. Nu sitter den på min arm. Tror pappa skulle ha blivit glad att jag ville ha hans gamla klocka.

I måndags köpte jag en trä tidningkorg för 50kr. Funderar på att måla den vit. Vad tycker ni?

Av Pia - 5 februari 2014 07:51

I går fick jag av min kollega Virpi tre vit tröjor och ett lakan som jag ska ha till min matta. Tack Virpi.

Nu ska jag bara remsa upp två svart tröjor så kan jag fortsätta med mattan. Det gör jag i kväll!

I dag ska jag jobba eftermiddag för jag ska släppa in personer till ett seminarium som börjar fem. Så i dag fick jag sova tills jag vaknade utan att ställa en klocka. När jag får göra det så vaknade jag vid sju. Så nu sitter jag och lyssnar på TV4 nyheterna och broderar.

Av Pia - 4 februari 2014 17:22

Ni får ursäkta mig. Stavar som en kratta på bloggen. Dels så finns det ingen stavningskontroll och sedan skriver jag på mobilen när jag åker pendeln så fingret hoppar när man skriver och ibland orkar jag inte rätta. Sedan blir jag så ivrig när jag skriver vill få ut allt jag har i huvudet så snabbt som möjligt. Så förlåt igen men jag tror ni förstår vad jag vill säga trots stavfel.

Ville bara säga detta ha en trevlig kväll!

Av Pia - 4 februari 2014 07:13

Det gick skitbra att jobba fyra timmar. Visst var jag trött på eftermiddagen. Var hos läkaren som tyckte att det var bra att jag kämpade påmed tanke på att jag har misst min pappa förutom att jag har den här deprisionen att kämpa med oxå.

På väg till jobbet. Det tråkiga att åka denna tid är att det är min favorit plats är upptagen hela tiden och att det är mera människor i farten. Men i dag så är det ett gäng små killar som sitter och busar och fnittrar låter så hemtrevligt så jag kan nog slumra till av det ljudet.

Ha det!

Av Pia - 3 februari 2014 07:01

På väg till jobbet! Det var länge sedan jag gick direkt från lämning av barn till pendel. Trött men det känns bra. Börjar med halvtid from idag. Början på något nytt i positiv riktning.

I fredags hade jag blixvisit av min kusin Amelie. Hon kom vid nio på kvällen och gick vid åtta på lördags morgonen för att åka till franska alperna och åka slalom i en vecka med okända människor. Vi hann prata och så han hon busa med barnen på morgonen. Kul var det iallafall hoppas på flera små besök av henne.

Nästan klar med min svat/vita matta men saknar lite vit tyggarn för att bli färdig. Har efterlyst på facebook men ingen har svarat ännu. :(

Sitter med mitt broderi istället kanske jag lyckas senare med att få tag o några avlagda vita kläder.


Igår var jag duktig strök hela stryckkorgen. Borde ha gjort det för länge sedan.

Lyssnade på världens bästa ban Mötley Crüe. När David hörde det sa han det låter som Transformers. Då ska n veta han är galen i Transformers så han menade att det var bra.

Barnen har hållt på att pyssla i helgen vet inte riktigt vad de gör. Tycker bara det är roligt att de är kreativa.

Lite spel blev det oxå.

I fredags hämtade jag dem tidigare så de kunde åka lite skridskor

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards