acasadipia

Alla inlägg den 17 februari 2014

Av Pia - 17 februari 2014 07:22

Ojojoj. I lördags så tog jag ut mig ordentligt men killarna var nöjda. Vi åkte in till Stockholm och var på bio. Filem Frost tittade vi på. Den bästa film enligt David och Joakim. Innan filmen gick vi till MacDonalds och åt. Efter film tog vi en sväng på BR för att Joakim kunde visa vad han önskade sig. Vi kom hem till Märsta vid fyra-tiden, då åkte vi vi vid tio-tiden hemifrån. När vi kom hem sa jag att jag var tvungen att lägga mig en halvtimme så jag orkade göra middag sedan. Av den halvtimmen fick jag nog vila i tio minuter för killarna lekte i min säng. Orkade int säga åt dem. Till slut satte de sig framför TV och tog det lungt. Vi åt en lätt middag för vivar ju int så hungriga efter hamburgare och popcorn. Efter maten la jag mig ner i soffan och halsov till barnprogram och melodifestival. David somnade under barnprogramen och Joakim under mellis. Själv somnade jag ordentligt när jag märkte att båda killarna sov. Där låg vi alla tre i soffan och sussade. Vid halv elva vaknade jag till och bar in barnen och gick själv och la mig, och sov hela natten. Jag var alltså heltslut.

Söndagar är ju vår städdag här hemma. Killarna fick leka tills eftermiddagen innan det var dax för dem att städa sitt rum under många tårar, slag och skrik dem emellan så blev rummet städat. Jag bråkade om vem som städade mest och så vidare. Jag lamig inte i och de fick lösa konflikten själva. Det gjorde dem.

Jag städade i vardagsrummet och då fick pyssel-/sybordet en ansiktsupplyftning och så hade jag skaffat en ny stol till bordet oxå. Hittade den för 50kr.

Så här långt har jag kommit på broderiet!!

Äntligen tog jag kortet!!!

Ha en bra dag!

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards