acasadipia

Alla inlägg den 18 februari 2014

Av Pia - 18 februari 2014 14:45

Måste kag klaga bara. När jag kom till Stockholm central för att ta ett tåg hem så hade det precis skett en olyka vid Karlberg så alla tåg förbi där var inställt. Bestämde mig för att ta tunnelbanan till Solna och sedan buss till Solna station istället för att vänta. Det tåg jag skulle ha åkt skulle ha gått 13.01 kom till Solna station vid två tiden och en halv timme senare sitter jag nu på tåget hem. Phu säger jag bara. Hörde att någon stackare hade hoppat framför ett tåg i Karlberg. Väldigt självisk faktiskt. Den stackars tågföraren som körde tåget kan inte må bra. Ambulans och brandmänn som fick ta hand om kroppen kan inte ha haft det roligt. Och sedan vi alla trafikanter som kommer försent till saker och ting. Nu tycker ni kanske jag är okänslig. Det är jag inte tycker synd att personen som hoppade mådde så dåligt att hen måste hoppa utan att förstå vilka konsenkvenser det orsakar så många människor. Slut klagad nu sitter jag på pendeln hem och är i liv. Om nu hopparen överlevde hoppet hoppas jag hen få må bättre i själen. Kram och ta hand om er och era med människor.

Av Pia - 18 februari 2014 07:13

Fick min favoplats på pendeln i dag!

Igår gick jag en sväng och slängde plast och pappförpackningar. Gick lite till slutade med en promenad på ca 50 min. Det var himla länge sedan. Skönt men lite ont i ryggen och benen känns stumma. Eftersom det ska vara sol i dag ska jag försöka ta en liten promis i dag med. En början i allafall.

På söndag bär det av till Gotland. Barnen och jag tar pendeln till Nynäshamn och där möter vi mamma och Rasmus. Sedan firar vi sportlov på Gotland. Barnen och jag har redan pratat om att kura upp oss i soffan framför öppnaspisen och läsa Harry Potter. Det var faktiskt barnen som sa detta inte jag, men jag är med på noterna med en sådan mysstund.

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards